Tai nebuvo paprasti kariai! „Mažai kas supranta, koks yra milžiniškas smūgis Rusijai 155-osios ir 40-osios brigadų sunaikinimas“  ()

155-osios ir 40-osios brigadų stuburą sudarė seržantai ir karininkai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 Tai nebuvo paprasti kariai! „Mažai kas supranta, koks yra milžiniškas smūgis Rusijai 155-osios ir 40-osios brigadų sunaikinimas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Vuhledaro likviduotos elitinės Rusijos ginkluotųjų pajėgų brigados.

Pastarąsias dvi savaites priešas bandė veržtis keliomis kryptimis vienu metu, tikėdamasis aplenkti gynėjus. Okupantai bandė veržtis iš Pavlivkos ir Mykils'ke, taip pat į vakarus ir rytus nuo jų.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6035 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

3/9 batalionai iš 36-osios ir 72-osios brigadų bandė žengti į priekį kartu su 155 ir 40 brigadomis, tačiau jiems taip pat nepavyko. Specialiosios pajėgos iš dalies prarado kontrolę, kai žuvo 14-osios brigados vadas pulkininkas Sergejus Poliakovas.

Kuo ypač svarbus 155-osios ir 40-osios brigadų sunaikinimas? Apie tai dažnai nekalbama, tačiau mūšio lauke tik nedidelė dalis žmonių dalyvauja tikrame puolime.

Ne tiek daug žmonių yra tinkami būti avangardo puolimo grupėse, kurios pirmiausia susiduria su priešu. Norint užpulti ir veikti efektyviai, reikia daug patirties, drąsos ar stimuliatorių, kai žinai, kad tikimybė būti nužudytam ar sužeistam užpuolimo metu yra beveik 90%.

 

155-osios ir 40-osios brigadų stuburą sudarė seržantai ir karininkai, kurie buvo pasirengę vykdyti bet kokį įsakymą – ar tai būtų rizikingas fronto puolimas, ar egzekucija civiliams Bučoje ir Irpine, kur 155-oji brigada įvykdė karo nusikaltimus.

Po stulbinančių pajėgų aukų mūšyje dėl Kyjivo, prireikė metų, kol jos iš dalies atkūrė puolimo pajėgumus, ką matome Kreminos srityje. Prireiks daug laiko, kol jūrų pėstininkai atkurs puolimo pajėgumus po šios katastrofiškos nesėkmės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(0)
(138)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: