[Žinios trumpai] Kaip pasaulis ir Putinas apsiskaičiavo su Zelenskiu: tokios reakcijos nesitikėjo niekas, net jo apsauga (Video)  ()

Ukrainos prezidentas neišsigando, kai buvo informuotas apie Rusijos Federacijos planus išlaipinti kariuomenę pačiame sostinės centre, sakė A. Arestovičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmosiomis karo dienomis Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui buvo pasiūlyta evakuotis iš šalies, tačiau jis kategoriškai atsisakė. Tie, kurie šalies vadovą laikė silpnu, apsiskaičiavo.

Tai interviu Dmitrijui Gordonui pareiškė prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Aleksejus Arestovičius.

„Pirmą dieną jis atsisakė evakuotis, ko reikalavo ir Vakarų partneriai, ir jo paties saugumas. Nes kai buvo nusileidimas Gostomelyje, mes turėjome visiškai tikslią informaciją, kad kitas desantas nusileis Pečerske. Jis pasakė: „Paimsiu į rankas automatą ir eisiu kariauti, kame problema?“ – sakė Arestovičius.

Arestovičius pridūrė, kad daugelis Zelenskį giria už ramybę ir veržlumą. Prezidentas būtent toks ir yra, tik tie jausmai pas jį 10 kartų stipresni.

„Per pirmas 48 valandas, kai Kijeve jau vyko kautynės, niekas nežinojo, kuo tai baigsis, iš kur šie diversantai išlįs, du kartus buvo šaudoma prie bazinės stoties. Nepaisant to, Zelenskis kaip kirviu nukirto: „Aš niekada nepaliksiu Prezidentūros, kad ir 10 desantų nuleiskite, kad ir raketomis šaudykite į Prezidentūrą“, – pridūrė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(101)
(0)
(101)

Komentarai ()