[Žinios trumpai] Macronas paaiškino, kodėl Putinas užpuolė Ukrainą: „Pasipiktinimas virto paranoja“, o galiausiai stogas nučiuožė nuo pandemijos  (2)

Pietryčiuose esantis Mariupolio uostamiestis, kuriam daugiausia dėmesio skiria Rusijos armija, „galbūt yra centrinis taškas, nes jis yra Ukrainos simbolis“, – sakė Prancūzijos prezidentas paskelbtame interviu savaitraštyje „Le Point“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sutelkdamas puolimą į Donbasą, Rusijos prezidentas siekia „pasiekti pergalę ir siekti šlovingo karinio parado gegužės 9 d., itin svarbią jam ir Rusijai datą“, pareiškė Prancūzijos vadovas.  Dėl to „labai mažai tikiu mūsų kolektyviniais sugebėjimais per trumpą laiką sėkmingai užbaigti derybas“.

Vladimiras Putinas „gerbia Prancūziją ir išskiria ją nuo likusių Vakarų šalių“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6599

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Emmanuelis Macronas taip pat teisina savo daugybę telefoninių pokalbių Rusijos prezidentui: „Jei jis daugiau su niekuo nekalba, tada mes nežinome, kiek jis gali nueiti. Tai mano tikslas jam priminti, aš jam tai sakau kiekvieną kartą, kad kai esi smurtiniame cikle, yra sunku sustoti. Pavojingiausia pasiekti lūžio tašką, kai nebus kelio atgal“.

Paklaustas apie priežastis, paskatinusias Rusijos kolegą įsiveržti į Ukrainą, Emmanuelis Macronas atsakė, kad jo „pasipiktinimas pavirto į paranoją. O Putino izoliacija dėl įvestų sankcijų nuo 2014 m. viską tik sustiprino. Covido vaidmens taip pat nereikėtų nuvertinti (...) daugeliui vadovų, kurie jau buvo ant vienatvės slenksčio (...) Jis ištisus mėnesius gyveno Sočyje, užsidarė savyje, mažai užsiėmė kitokiais samprotavimais. Jo pagrindinė priešprieša buvo ir yra su amerikiečiais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(13)
(-10)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: