[Žinios trumpai] Rusijai taip trūksta karių, kad susitarė su galinga nusikaltėlių grupuote: Ukrainos spec. pajėgos nieko nelaukdamos smogė triuškinantį smūgį  ()

Rusijos karinės pajėgos Ukrainoje patiria didžiulius nuostolius. Dešimtys tūkstančių karių pašalinti iš Rusijos pajėgų - buvo nukauti, sužeisti ar paimti į nelaisvę. Dabar Ukrainos saugumo tarnyba (SBU) teigia, kad Rusijai taip trūksta karių, kad ji ima bendradarbiauti su nusikalstamomis struktūromis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

SBU praneša, kad Odesoje sulaikyta nusikalstama grupuotė, kuri bendradarbiavo su priešu ir ketino prisijungti prie okupacinių pajėgų, jei jos užimtų miestą.

SBU šią sulaikymo operaciją įvykdė kartu su policija. Operacija buvo didelė, sulaikyti ir grupuotės nariai, ir vadovai. Tarp jų - ir kriminaliniame pasaulyje gerai žinomas Emilis Varšavskis. Nusikaltėliai palaikė artimus ryšius su kolegomis iš Rusijos, jiems pranešinėjo apie situaciją Odesoje, Ukrainos karinių pajėgų judėjimą. Kai kurie nusikaltėliai netgi įsiskverbė į karines struktūras, kad rinktų informaciją. Neabejojama, kad ta informacija buvo renkama su tikslu ją teikti Rusijos žvalgybai.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6599

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Tačiau jie darė kur kas daugiau. Nusikalstamos grupuotės smogikai medžiojo teisėsaugos pareigūnus ir aktyvistus-patriotus. Visi grupuotei priklausę Ukrainos piliečiai yra sulaikyti. Vienas iš lyderių, kuris nėra Ukrainos pilietis, šiuo metu yra išspirtas iš šalies ir negali grįžti, todėl nėra sulaikytas.

(95)
(0)
(95)

Komentarai ()