[Žinios trumpai] Subombardavo „Azovstal“ gamyklą? Donecko karinės-civilinės administracijos vadovas pakomentavo itin galingos bombos paleidimą ant „Azovstal“ gamyklos  ()

Pasak Donecko karinės administracijos vadovo, puolimai vykdomi periodiškai, tačiau Ukrainos kariai duoda vertus atsakymus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-20 [Žinios trumpai] Subombardavo „Azovstal“ gamyklą? Donecko karinės-civilinės administracijos vadovas pakomentavo itin galingos bombos paleidimą ant „Azovstal“ gamyklos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donecko karinės-civilinės administracijos vadovas Pavelas Kirilenko nepatvirtino informacijos apie aukas ir masinio naikinimo faktus, susijusius su itin galingos bombos paleidimu „Azovstal“ gamyklos teritorijoje Mariupolyje.

„Nėra informacijos nei apie masinį gyventojų pralaimėjimą, nei apie kariuomenės pralaimėjimą“, – sakė jis.

Kalbant apie „Azovstal“ puolimą, Donecko karinės-civilinės administracijos vadovas teigė, kad tokie puolimai vykdomi nuolatos, tačiau Ukrainos kariai vis tiek yra apsaugoti ir duoda vertus atsakymus, o virš Mariupolio plevėsuoja Ukrainos vėliava.

Vakar vėlai vakare UNIAN skelbė, kad ant gamyklos metamos „didelės galios bombos“. Pasak kariškių, Mariupolio gamykla „Azovstal“ buvo subombarduota ir beveik visiškai sunaikinta. Tokį pareiškimą padarė Azovo pulko vado pavaduotojas Svjatoslavas „Kalina“ Palamaras, skelbė „Laisvės radijas“.

 

„Kovosime, panaudosime kiekvieną likusį užtaisą, bet raginame tėvynę gelbėti civilius, sužeistuosius ir išvežti kūnus“, – sakė jis.

Anot jo, ant gamyklos metamos „sunkiosios bombos“, o po griuvėsiais guli „daug žmonių“.

Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka paneigė šį pareiškimą, o Donecko srities karinės-civilinės administracijos vadovas Pavelas Kirilenko informaciją apie masines aukas pavadino nepatvirtinta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: