[Žinios trumpai] Rusija imsis „demilitarizuoti“ NATO: „branduolinis smūgis yra geriau nei Rusijos pralaimėjimas“ (Video)  ()

Propagandiniai Rusijos naujienų kanalai palaiko Vladimiro Putino „specialiąją operaciją“ ir žengia dar toliau, skleisdami žinią, kad reikalinga „NATO demilitarizacija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propaganda iš Rusijos pasiekė civilizuotam pasauliui neįsivaizduojamą lygį: Rusijos žiniasklaida mano, kad viskas baigsis branduoliniu karu; nepatenkinti tuo, kad vakariečiai po Rusijos invazijos tiekia ginklus į Ukrainą savo teritorijai ginti.

Televizijos debatuose „Rossija 1“ direktorė Olga Skabejeva, pravarde „Geležinė lėlė iš Putino TV“, sakė, kad „Vakarai paskelbė mums karą. Ko mes laukiame? Turėsime atlikti specialią NATO demilitarizavimo operaciją“.

Savo ruožtu Margarita Simonian iš RT kanalo mano, kad „viskas baigsis branduoline ataka – tai labiau tikėtina nei kitas variantas“.

Tuo tarpu propaganistas Michailas Markelovas mano, kad „40 skirtingų Vakarų šalių atstovai yra šių dienų kolektyvinis Hitleris“.

 

Pentagono prašymu 40 šalių, daugiausia NATO narių, antradienį susirinko Ramšteino bazėje Vokietijoje, kurios tikslas buvo sukurti papildomų pajėgumų Ukrainos kariuomenei.

Žurnalistė Julia Davis, kuri specializuojasi Rusijos spaudos stebėjime, sako, kad įsibrovėliai mano, kad Vakarai kariauja prieš Rusiją.

Vladimiras Putinas trečiadienį pagrasino „greita ir griežta reakcija“, jei „kas nors iš išorės norės įsikišti į Ukrainos konfliktą“. Rusijos prezidentas pareiškė, kad panaudos „visus įrankius“, jei kas nors, kels „strateginę grėsmę“ Rusijai Ukrainos kare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(25)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()