[Žinios trumpai] To dar nebuvo: Tadžikistano prezidentas viešai rėžė reikalavimą Putinui - diktatoriaus reakcija iš karto pasklido po internetą (Video)  (1)

„Taip, mes maža tauta, neturime 100-200 milijonų gyventojų, bet turime istoriją, kultūrą, esame žmonės, norime, kad mus gerbtų“: Tadžikistanas reikalauja pagarbos savo šaliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tadžikistano prezidentas Emomalis Rahmonas viešai skundėsi Kremliaus vadovui Vladimirui Putinui, reikalaudamas iš Rusijos lygių santykių.

Kalbėdamas Vidurinės Azijos ir Rusijos viršūnių susitikime Astanoje, Tadžikistano vadovas pareiškė, kad Maskva neturėtų laikytis Centrinės Azijos valstybių atžvilgiu tokios politikos, kokia buvo Sovietų Sąjungos laikais.

„Taip, mes maža tauta, neturime 100-200 milijonų gyventojų, bet turime istoriją, kultūrą, esame žmonės, norime, kad mus gerbtų. Mes nesame elgetos. Turime turtingą šalį“, – sakė Tadžikistano vadovas, išvardindamas šalyje turimus gamtos išteklių rezervus.

Per Tadžikistano lyderio kalbą V. Putinas iš pradžių kikeno, o paskui kažką užsirašinėjo į sąsiuvinį.

 

Tadžikistanas yra karinis-politinis Rusijos sąjungininkas, Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijos narys. Be to, respublika yra NVS narė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(2)
(81)

Komentarai (1)