Ukraina siunčia specialiai rusams skirtą žinią: „tai oficialus pareiškimas – planuojame mobilizuoti 300 000 kovinių uodų“  (1)

Gynybos ministras Reznikovas ir Kariuomenės grupė „Pietūs“ kartu išjuokė Rusijos propagandinius pareiškimus apie „ukrainiečių kovinius uodus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Absurdiški teiginiai, sklindantys iš Rusijos pareigūnų lūpų, sukuria dar vieną trolinimo priežastį. Ukrainos Gynybos ministras Reznikovas nepraleido šios progos, savo „Twitter“ paskyroje  paskelbė įrašą apie dalinę mobilizaciją Ukrainoje, kuria siekiama surinkti iki 300 000 kovinių uodų.

Idėją palaikė Kariuomenės grupė „Pietūs“. Oficialiame puslapyje yra perspėjimas gyventojams būti atsargiems dėl uodų savo bute, kad netyčia „nenužudytų Ukrainos kovotojo rotacijos metu“.

Rusijos nuolatinis atstovas prie JT Vasilijus Nebenzija sakė, kad Rusijos okupantai Ukrainoje, Chersono srityje, tariamai aptiko bepiločių orlaivių, galinčių „platinti pavojingais virusais užkrėstus uodus“.

Rusijos diplomatas teigė, kad kovo mėnesį dislokuoti Rusijos kariai aptiko „tris bepiločius orlaivius su 30 litrų talpos konteineriais, kuriais galima purkšti biologiškai aktyvias medžiagas“.

Jis teigė, kad JAV užpatentavo droną, galintį platinti pavojingais virusais užkrėstus uodus.

 

„Pagal aprašymą toks bepilotis orlaivis perveža konteinerį su daugybe uodų, infekcijų nešiotojų, į tikslinę zoną ir juos paleidžia“.

„Įkandę uodai užkrečia žmones ypač pavojingų ligų sukėlėjais. Paaiškinime tiesiogiai pabrėžiama, kad užsikrėtęs karys negalės atlikti jam pavestų užduočių, daroma išvada, kad „liga gali būti vertingesnis karinis įrankis nei moderniausi ginklai ir karinė technika“, - teigė Nebenzija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(1)
(59)

Komentarai (1)