Joe Bidenas vyksta į Lenkiją: turi svarbią žinią Lenkijos prezidentui ir visiems Lenkijos žmonėms  ()

„Prezidentas nori asmeniškai padėkoti prezidentui Dudai. Jis nori asmeniškai padėkoti lenkams.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentas Joe Bidenas vizito Europoje metu užsuks į Lenkiją, kad asmeniškai padėkotų lenkams už pagalbą Ukrainai kovojant su Rusija. Tai Baltųjų rūmų nacionalinio saugumo spaudos konferencijos metu pareiškė Johnas Kirby.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6048 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Baltųjų rūmų atstovas pabrėžė, kad Lenkija tapo ištikima sąjungininke, didele Ukrainos rėmėja ir priėmė ne tik amerikiečių karius, bet ir milijonus ukrainiečių pabėgėlių, kurie ten atvyko ieškoti saugumo.

„Lenkai - atleiskite už kalambūrą - jie kovoja svorio kategorijoje, gerokai viršijančioje savo svorį. Ir mes labai vertiname visą jų palaikymą“, – sakė Kirby.

 

Jis pridūrė, kad Bidenas nori asmeniškai padėkoti Lenkijos prezidentui Andrzejui Dudai ir visiems Lenkijos žmonėms.

„Prezidentas nori asmeniškai padėkoti prezidentui Dudai. Jis nori asmeniškai padėkoti lenkams. Jis nori išreikšti platesnį požiūrį į tai, kaip tai svarbu drąsai ir vienybei“, – sakė Baltųjų rūmų atstovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()