„Kai kuriems prireikė siūlių, kitiems lūžo šonkauliai“. Turkijoje girti Rusijos futbolininkai užsipuolė valytoją ir tada atėjo ukrainiečiai (Video)  ()

„Mums nebuvo kelio atgal. Atsirado galimybė – mes ja pasinaudojome.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 13 d., Turkijoje Beleko kurorte vykusioje treniruočių stovykloje, tarp Ukrainos komandos „Minaj“ ir Rusijos FK „Šinnik“ žaidėjų, kilo muštynės. Vienas iš muštynių dalyvių Dmitrijus Nemčianinovas papasakojo įvykio detales.

„Nebuvo jokių ketinimų tai daryti, bet taip susiklostė aplinkybės. Mūsiškiai buvo tualete, o ten vienas prisigėręs iš „Šinniko“ vėmė, po to pradėjo kažką įrodinėti valytojai. Ji bandė jam pasakyti turkiškai, kuo jis labai pasipiktino. Pradėjo šaukti ant moters ragindamas kalbėti rusiškai, nes matai jis jos nesupranta. Tada mūsiškiai nusprendė įsikišti ir viską paaiškinti vaikinui suprantama kalba“, – paaiškino muštynių priežastis Nemčaninovas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5876 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Anot jo, tolimesni įvykiai vystėsi pagal standartinį scenarijų. Likę žaidėjai stojo už „nukentėjusį“.

„Mums nebuvo kelio atgal. Atsirado galimybė – mes ja pasinaudojome.“

„Mūsiškiai nenukentėjo, bet rusams kliuvo - kai kuriems buvo prireikė siūlių, kitiems lūžo šonkauliai“, – situaciją komentavo žaidėjas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(390)
(9)
(381)

Komentarai ()