[Žinios trumpai] Po beveik 30 metų „Pink Floyd“ išleido naują savo dainą, skirtą palaikyti Ukrainai – pasirinktas ypatingas vokalistas (Video)  ()

Legendinė Didžiosios Britanijos roko grupė „Pink Floyd“ vėl susibūrė po ilgo laiko ir išleido dainą, palaikyti Ukrainai. Daina pavadinta „Hey Hey Rise Up“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinį vokalą atliko ne pagrindinis grupės vokalistas Davidas Gilmouras. Naujai išleistoje dainoje skamba ukrainiečių dainininko ir grupės „BoomBox“ vokalisto Andrijaus Chlyvniuko vokalas.

 „Mes, kaip ir daugelis kitų, jautėme įniršį ir nusivylimą dėl šio niekšiško poelgio, kai nepriklausoma, taiki demokratinė šalis buvo užpulta ir jos žmonės žudomi vienos iš didžiausių pasaulio valstybių“, – tviteryje parašė „Pink Floyd“ atstovas Davidas Gilmouras.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6228

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Muziką naujai dainai kovo 30 dieną įrašė ilgamečiai nariai Gilmour ir Nick Mason, kartu su ilgamečiu bosininku Guy Prattu ir klavišininku Nitin Sawhney. Tai pirmoji nauja originali „Pink Floyd“ daina nuo 1994 metų.

Vaizdo klipe, buvo panaudoti kadrai iš „Instagram“ vaizdo įrašo, kurį Andrijus Chlyvniukas paskelbė prieš penkias savaites – jame jis dainuoja Pirmojo pasaulinio karo laikų ukrainiečių protesto dainą „The Red Viburnum In The Meadow“, kuri atgimsta kaip šauksmas prieš Rusijos karą prieš Ukrainą.

 

Be to, vaizdo klipe panaudoti Ukrainos karo vaizdai.

Pranešama, kad pajamos iš dainos bus skirtos humanitarinei pagalbai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()