[Žinios trumpai] Rusas pavogė merginos telefoną, bet pamiršo atsijungti nuo „iCloud“: skelbiamios foto ir labai įdomūs dokumentai  ()

Susipažinkite - tai seržantas Antonas Kuznecovas, tarnaujantis Rusijos ginkluotose pajėgose Kemerovo regione. Černihivo regione jis pavogė vienos merginos „iPhone“ išmanųjį telefoną, bet pamiršo atsijungti nuo jos „iCloud“ paskyros, todėl jo nuotraukos pasiekė tikrąją savininkę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad vagystės ir prievarta prieš civilius yra viena iš pagrindinių rusų karių veiklų Ukrainoje, nėra paslaptis. Tačiau jie nelabai moka naudotis prietaisais, kuriuos pavagia. Arba jiems tiesiog nėra gėda. Vienas „Xbox“ konsolės vagis prašė savininko slaptažodžių, o šis „iPhone“ vagis net neatsijungė nuo savininkės „iCloud“.

 

Tarp juo nuotraukų - daug asmenukių, bet ir keli dokumentai. Kuznecovas atsisakė toliau dalyvauti specialiojoje karinėje operacijoje.

Matyt, telefono jam ir tereikėjo. Vargingame Kemerovo regione „iPhone“ telefonai tikriausiai yra pakankamai reti.

Beje, kadangi vagis nemoka naudotis telefonu, yra žinoma ir jo buvimo vieta ir net telefono numeris. Censor.NET netgi siūlo paskambinti tuo numeriu ir perduoti Kuznecovui linkėjimus.

(158)
(7)
(151)

Komentarai ()