Išparduodamas universalus įrankis iš patikimo nerūdijančio 420 tipo plieno: 12 skirtingų funkcijų, labai gera kaina ir teigiami atsiliepimai iš pirkėjų („Gocomma H2098A“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Gocomma H2098A“ – tai universalus įrankis, kuris susideda iš replių, keleto atsuktuvų, peilio, atidarytuvo, pjūkliuko ir kitų dažnai buityje naudojamų įrankių. Iš viso šis universalus įrankis gali atlikti 12 skirtingų funkcijų, jo korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio patikimo 420 tipo plieno.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gocomma H2098A“ kaina

  • „Gearbest“ – 10,40 €.
  • Dabar parduodamas su 45% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vasaros sezono metu galite patekti į pačias įvairiausias situacijas. Jų metu patikimų įrankių po ranka greičiausiai neturėsite, todėl čia situaciją galės palengvinti tik universalus daug skirtingų funkcijų atliekantis įrankis. Jeigu ieškote būtent tokio daikto, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Gocomma H2098A“.

Šis universalus įrankis yra aprūpintas replėmis, peiliu, pjūkliuku, butelio atidarytuvu, metalo kirpimo žirklėmis bei keletu atsuktuvų. Būtent tai yra patys svarbiausi įrankiai, kurių dažnai gali prireikti ne tik namuose, bet ir kelionių metu.

Gamintojas įvertindamas „Gocomma H2098A“ funkcionalumą mano, kad šis universalus įrankis gali praversti žvejyboje, kalnuose, medžiojant, stovyklaujant, o nepakeičiamu pagalbininku esant būtinybei gali tapti ir kasdieninėje namų buityje.

Pristatant „Gocomma H2098A“ taip pat norisi paminėti dar ir tai, kad šis universalus įrankis yra pagamintas iš patikimo 420 tipo nerūdijančio plieno. Priminsime, jog dažnu atveju šis metalas yra aukštos kokybės ir patikimumo rodiklis. Be to, jis praktiškai visuomet be išimties yra naudojamas visuose geru ilgaamžiškumu pasižyminčiuose įrankiuose.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Gocomma H2098A“ yra pakankamai kompaktiškas ir sveria kiek mažiau nei 300 gramų. Būtent tai reiškia, kad esant būtinybei šį universalų įrankį visuomet sutalpinsite net ir kelnių kišenėje.

Trumpai: „Gocomma H2098A“ specifikacijos

  • Paskirtis: universalus įrankis, kuris gali atlikti 12 skirtingų funkcijų, puikiai tinkamas naudoti žvejyboje, medžioklėje, stovyklose ar namuose.
  • Funkcijos: replės, metalo žirklės, peilis, atsuktuvas, butelių atidarytuvas, pjūklas, antgalis stiklo išdaužimui.
  • Korpusas: pagamintas iš 420 tipo nerūdijančio plieno.
  • Matmenys ir svoris: 12,5 x 4,8 x 2,3 cm; 273 g.

„Gocomma H2098A“ atsiliepimai

Universalus įrankis „Gocomma H2098A“ yra gana palankiai vertinamas pirkėjų tarpe. Tą puikiai patvirtina ir 4,83 žvaigždučių įvertinimas. Pastarasis įvertinimas rodo, kad vos vienas „Gocomma H2098A“ pirkėjas šiam įrankiui skyrė 4 žvaigždutes. Tuo tarpu visi likusieji skyrė maksimalų galimą įvertinimą.

  • Lubomir. Tai puikų funkcionalumą siūlantis įrankis – peilis, replės, atsuktuvas, butelio atidarytuvas. Mane maloniai nustebino labai maža kaina. Noriu pridėti ir tai, kad „Gocomma H2098A“ sveria apie 300 gramų.
  • Nemanja. Geras kainos ir kokybės santykis. Teigiamai galiu atsiliepti ir apie gamybai panaudotas medžiagas. Trumpai tariant, „Gocomma H2098A“ rankoje atrodo itin tvirtai, o tai leidžia pasitelkti šį įrankį į pagalbą pačiose netikėčiausiose situacijose.
  • Santer. Puikus peilis su priedais. Jau seniai ieškojau kažko panašaus. „Gocomma H2098A“ pasirinkau dėl geros kainos ir puikios surinkimo kokybės. Drąsiai galiu rekomenduoti šį universalų įrankį ir kitiems.
  • Domi. Tai itin daug funkcijų turintis įrankis. Man patinka, kad naudodamasis „Gocomma H2098A“ esant avarinei situacijai saugiai galiu išdaužti netgi langą. Būtent dėl šios priežasties „Gocomma H2098A“ visuomet vežiojuosi savo automobilyje.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()