Išparduodamas universalus SSD diskas su daugybe papildomų jungčių: 240GB talpa, HDMI, USB 3.0 ir USB C tipo jungtys („Minix NEO S2“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Minix NEO S2“ – tai universalus prie kompiuterio jungiamas aksesuaras, kuriame yra integruotas 240 GB talpos SSD diskas ir HDMI bei USB 3.0, USB C tipo jungtys. Gamintojas šį aksesuarą rekomenduoja naudoti su „MacBook“ serijos nešiojamais kompiuteriais, tačiau taip pat yra nurodoma, jog „Minix NEO S2“ yra suderinamas ir su „Windows“ bei „Linux“ operacinėmis sistemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Minix NEO S2“ kaina

  • Gearbest“ – 87,90 €.
  • Dabar parduodamas su mažiausia kaina, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu dažnai tenka naudotis nešiojamu kompiuteriu, tuomet greičiausiai jums puikiai yra pažįstama situacija, kai tiesiog pritrūkstate USB jungčių. Galimas daiktas, jog reiklesnis naudotojas dažnu atveju gali likti nepatenkintas ir ribotos talpos nešiojamo kompiuterio disku. Džiugu pranešti, jog tokias problemas dabar galima lengvai eliminuoti įsigijus vos vieną universalų aksesuarą.

Pavyzdžiui, „Minix NEO S2“ – tai naujos kartos universalus per USB C tipo jungtį prie kompiuterio prijungiamas aksesuaras.

„Minix NEO S2“ ypatingas yra dėl tos priežasties, nes santykinai mažame korpuse (11,5 x 4,35 x 1,1 cm) geba sutalpinti ne tik 240 GB talpos SSD diską, bet ir kitas papildomas jungtis.

Gamintojas tvirtina, jog „Minix NEO S2“ turi integruotą M.2 tipo SSD diską, kuris šiuo atveju geba garantuoti 415 MB/s duomenų skaitymo bei 400 MB/s duomenų rašymo spartas. Praktika rodo, kad tokios spartos pilnai pakanka net ir 4K raiškos vaizdo įrašų transliacijoms tiesiai iš SSD disko.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Minix NEO S2“ korpuse yra integruota HDMI tipo vaizdo išvestis, kuri taip pat palaiko 4K raišką. Trumpai tariant, ši aukščiausius standartus atitinkanti jungtis geba pilnai apdoroti kompiuterių su 4K raiškos ekranu perduodamą vaizdą, todėl esant poreikiui jis kokybiškai gali būti atvaizduojamas kituose 4K raišką palaikančiuose įrenginiuose (pavyzdžiui, 4K televizoriuje).

Kaip jau buvo galima suprasti, „Minix NEO S2“ universalus aksesuaras pravers ne tik tiems, kurie ieško išorinio SSD disko, bet ir tiems, kurie savo nešiojamame kompiuteryje nori turėti daugiau USB jungčių. „Minix NEO S2“ korpuse yra integruota dvi USB 3.0 jungtys, o USB C tipo jungtį šiuo atveju galima naudoti kitų elektroninių įrenginių maitinimui.

„Minix NEO S2“ puikiai veikia su „MacBook“, „MacBook Air“, „MacBook Pro“ nešiojamais kompiuteriais, tačiau gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Minix NEO S2“ yra suderinamas ir su „Windows“ bei „Linux“ operacinėmis sistemomis. Būtent tai reiškia, kad esant poreikiui šį aksesuarą galima naudoti praktiškai prie bet kurio USB C tipo jungtį turinčio elektroninio įrenginio (kompiuteris, televizorius, išmanusis telefonas, planšetinis kompiuteris ir pan.).

Trumpai: „Minix NEO S2“ specifikacijos

  • SSD talpa: 240 GB.
  • Suderinamumas: „MacBook“, „MacBook Air“, „MacBook Pro“.
  • OS palaikymas: „iOS“, „Android“, „Linux“, „Mac OS“, „Windows“.
  • Jungtys: HDMI, 2x USB 3.0, USB C (tik įrenginių maitinimui).
  • Maitinimas: USB C tipo jungtis.
  • Korpusas: metalinis.
  • Matmenys ir svoris: 11,5 x 4,35 x 1,1 cm; 60 g.

„Minix NEO S2“ atsiliepimai

„Minix NEO S2“ aksesuarą su integruotu SSD disku labai palankiai vertina vis daugiau pirkėjų visame pasaulyje. Pavyzdžiui, šiuo metu „Minix NEO S2“ įvertinimas Kinijoje siekia 5 žvaigždutes, kas reiškia, jog visi šį aksesuarą įsigiję pirkėjai kol kas jam skyrė maksimalų galimą įvertinimą.

  • Emmanuel. Tai puikus, kokybišką korpusą turintis aksesuaras su integruotu SSD disku ir HDMI bei USB 3.0 jungtimis. „Minix NEO S2“ yra itin praktiškas aksesuaras, kuris puikiai veikia su mano „MacBook“ nešiojamu kompiuteriu. Šį aksesuarą įsigijau dėl patrauklios kainos, kuri šiuo atveju yra ženkliai mažesnė nei originalių panašių „Apple“ aksesuarų.
  • Moira. Jau įsigijau du šio SSD disko komplektus. Tai greičiausiai pirmasis toks aksesuaras rinkoje, kuris tame pačiame korpuse turi ir SSD diską, ir HDMI bei USB jungtis. „Minix NEO S2“ man padeda praktiškai kiekvieną dieną, todėl drąsiai šį aksesuarą galiu rekomenduoti ir kitiems.
  • Tobey. Praktiškas, patogus ir pilnai savo kainą pateisinantis daiktas. Naudoju „Minix NEO S2“ su savo „MacBook Air“ nešiojamu kompiuteriu ir neturiu net menkiausio nusiskundimo. Mane taip pat maloniai nustebino labai geras „Minix NEO S2“ našumas. Rekomenduoju.
  • Atwood. Jau ruošiausi pirkti naują nešiojamą kompiuterį, nes pritrūkau vietos kompiuterio diske, taip pat trūko USB jungčių. Vis dėlto „Minix NEO S2“ visiškai netikėtai tapo mano išsigelbėjimu už gana kuklią ir tikrai visiems prieinamą kainą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()