„Tai turbūt pat geriausias ilgintuvas, kokį tik galėjau įsigyti šiuo metu“. Skelbiamos nuolaidos išmaniajam prailgintuvui su 4 USB jungtimis ir pilnu nuotoliniu valdymu („Bilikay FBE2“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (1)

„Bilikay FBE2“ – tai universalus trijų rozečių ilgintuvas, kuris turi integruotas keturias USB jungtis ir esant poreikiui gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojantis išmaniuoju telefonu. Be to, šis universalus ilgintuvas dar gali būti valdomas ir tokių išmaniųjų asistentų, kaip „Amazon Alexa“ bei „Google Home“ pagalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Bilikay FBE2“ kaina

  • Gearbest“ – 22,37 €.
  • Dabar parduodamas su 11% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Anksčiau populiarias rozetes-laikmačius laikui bėgant pakeitė išmaniosios rozetės. Pastarosios rozetės savo funkciją atlieka puikiai, tačiau dažnas pirkėjas yra pasiryžęs iš karto įsigyti bent keletą išmaniųjų rozečių. Vis dėlto dabar yra dar viena alternatyvą – tai išmanusis ilgintuvas „Bilikay FBE2“.

Šis naujos kartos universalus ilgintuvas turi integruotas net tris rozetes, kurių kiekvieną šiuo atveju galima valdyti visiškai nepriklausomai naudojantis „Android“ arba „iOS“ operacinę sistemą turinčiu išmaniuoju telefonu.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Bilikay FBE2“ galima valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir tokių išmaniųjų asistentų pagalba, kaip „Amazon Alexa“ bei „Google Home“. Būtent tai reiškia, jog esant poreikiui norimą įrenginį įjungti ar išjungti galėsite tiesiog balsu.

„Bilikay FBE2“ ilgintuvas patiks ir tiems skaitytojams, kurie mėgsta, jog atitinkami prietaisai automatiškai įsijungtų/išsijungtų visuomet tuo pačiu iš anksto numatytu laiku. Trumpai tariant, „Bilikay FBE2“ naudojantis išmaniuoju telefonu atitinkamai leidžia sudaryti individualius kiekvienos rozetės įsijungimo/išjungimo tvarkaraščius.

Galiausiai svarbu pridėti ir tai, kad „Bilikay FBE2“ ilgintuvas dar turi ir integruotas keturias USB jungtis, kurių kiekviena geba užtikrinti 2,1 A dydžio išėjimo srovę. Būtent pastarosios srovės šiuo atveju tikrai pilnai pakanka net ir naujausios kartos išmaniųjų telefonų baterijoms įkrauti.

Trumpai: „Bilikay FBE2“ specifikacijos

  • Rozečių skaičius: 3 rozetės.
  • USB jungčių skaičius: 4 USB jungtys (5V / 2,1 A).
  • Maksimalus galingumas: 2300 W.
  • Taikomoji programa: „Smart Life“, suderinama su „Android“ ir „iOS“ platformomis.
  • Darbo temperatūra: nuo -20 iki 45 oC.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Papildomos funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu, programuojamas rozečių įjungimas/išjungimas, išmaniųjų asistentų „Amazon Alexa“ bei „Google Home“ palaikymas.
  • Matmenys ir svoris: matmenys nenurodomi; svoris – 493 g.

„Bilikay FBE2“  atsiliepimai

Universalus ilgintuvas „Bilikay FBE2“ su integruotomis USB jungtimis domina vis daugiau pirkėjų. „Bilikay FBE2“ prekyboje pasirodė šią vasarą, tačiau jau spėjo sulaukti pirmųjų pirkėjų įvertinimo. Kol kas visi „Bilikay FBE2“ įsigiję pirkėjai šiam ilgintuvui skyrė 5 žvaigždutes, kas reiškia, jog „Bilikay FBE2“ šiuo metu Kinijoje turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Omar. Tai turbūt pat geriausias ilgintuvas kurį tik galėjau įsigyti šiuo metu. Modernus dizainas, paprastas valdymas bei konfigūravimas. Rekomenduoju.
  • Barry. Labai greitas pristatymas, o pati produkto kokybė yra iš tiesų labai gera. Galiu patvirtinti, kad naudotis „Bilikay FBE2“ yra itin paprasta. Be to, šis ilgintuvas gali būti valdomas išmaniuoju telefonu bei „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ asistentų pakalba.
  • Arch. „Bilikay FBE2“ veikia tiesiog puikiai. Prijungti šį ilgintuvą prie mano išmaniųjų namų tinklo užtruko vos keletą sekundžių. Man labai patinka dar ir tai, kad „Bilikay FBE2“ leidžia sudaryti automatinius rozečių įjungimo/išjungimo grafikus.
  • Hokku. Viską ką turėjau padaryti, tai tiesiog prijungti „Bilikay FBE2“ prie savo namų belaidžio WiFi tinklo. Mano sūnus tiesiog dievina šį ilgintuvą, nes nuo šiol kambario apšvietimą gali išjungti tiesiog naudodamasis išmaniuoju telefonu.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (1)