„Xiaomi“ masažuoklis, kuris nustebins - kaip jis gali masažuoti be jokių judančių dalių? (Video)  ()

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-26 „Xiaomi“ masažuoklis, kuris nustebins - kaip jis gali masažuoti be jokių judančių dalių? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus.

Ši technologija, sutrumpintai vadinama TENS, yra dažnas mokslinės polemikos objektas. Ne visi specialistai sutinka, kad TENS gali numalšinti nugaros ar kaklo skausmą, kiti nemano, kad trumpi elektros impulsai apskritai gali suteikti kokį nors pagerėjimą.

Visgi, daugybė žmonių, įsigijusių paprastus TENS prietaisus, teigia, kad jiems jie labai padėjo, o ir profesionalioje medicinoje jie naudojami gimdyvių skausmui sumažinti ir net odontologijoje. Tokių pat atsiliepimų nestiga ir prie šio „Xiaomi“ masažuoklio - apžvalgose teigiama, kad dirbant sėdimą darbą ir jį uždėjus ant nugaros, jau po 15 min. pasijaučia sumažėjusi nugaros įtampa. 

Tie, kurie yra įsitikinę TEN efektyvumu, teigia, kad sėkmingą terapiją užtikrina tik tobulai sureguliuotas impulsų intensyvumas. Todėl „Xiaomi“ masažuoklis „Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ ir yra geras prietaisas technologijai išbandyti. Jis leidžia pasirinkti masažo režimą ir intensyvumą.

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ yra kontroliuojamas vos pora mygtukų. Trumpi paspaudimai leis pereiti nuo vieno režimo prie kito. Režimai skiriasi impulsų stiprumu ir dažniu: 

  • Jei norite atsipalaiduoti, pasirinkite masažo režimą, kuris trumpus, švelnius impulsus keis greitesniais ir stipresniais.
  • Jei norite greitai numalšinti skausmą - jums padės automatinis ar paspaudimų režimas - abu jie veikia trumpais ritmiškais impulsais. Tuomet tereikia pasirinkti vieną iš dešimties intensyvumo lygių.

„Xiaomi“ pataria šį masažuoklį dėti ant skaudančio kaklo, nugaros bei raumenų. Gelinis pagrindas užtikrins, kad masažuoklis patikimai prikibs prie odos - galėsite išeiti pasivaikščioti ar be rūpesčių vartytis lovoje.

Jei naudosite šį prietaisą 15 minučių per dieną, pilnai įkrautos baterijos pakaks bent savaitei. O vėliau masažuoklį reikės 2,5 valandas įkrauti prijungus USB laidą.

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ gali padėti atpalaiduoti raumenis ir, kaip teigia naudotojai, pašalinti skausmą. Tačiau reikės paeksperimentuoti su skirtingais režimais ir intensyvumu. Šis masažuoklis dabar siūlomas su nuolaida, tad kainuoja vos daugiau nei 14 eurų.

Gelinis pagrindas su elektrodais yra daugkartinio naudojimo, tačiau gamintojas rekomenduoja jį pakeisti kas 50 panaudojimo kartų. Tad jei pirksite šį masažuoklį, atsargai iš karto paimkite ir kelis papildomus elektrodus - du vienetai kainuoja 5€

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ demonstracija ir apžvalga (rusų k.)

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ demonstracija ir apžvalga (anglų k.)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()