[Žinios trumpai] Agilas Rustamzade skelbia apie galingą tvirtovę Ukrainoje: „mano prognozė pasitvirtino, štai kas bus toliau!“  ()

Ilgai lauktas lūžis įvyks artimiausiais mėnesiais, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos, didėjant ugnies ir žvalgybos pajėgumams, pereis į priešo išstūmimo iš Ukrainos teritorijos stadiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos kare prieš Ukrainą artėja lūžis, apie jį įvairūs ekspertai kalba jau mėnesį. Rusija prarado puolimo potencialą, ateityje jos laukia gėdingas pabėgimas iš Ukrainos teritorijos.

Tokią nuomonę interviu Ukrlife.TV išreiškė Azerbaidžano karo ekspertas Agilas Rustamzade.

„Prognozavau, kad iki rugpjūčio vidurio – rugsėjo pradžios Ukraina taps tvirtove. Turėjau omenyje, kad Rusijos kariuomenė negalės žengti į priekį, vykdyti aktyvių puolimo operacijų. Taip atsitiko. Ukraina tapo tvirtove. Ukraina aktyviai ginasi. Ji ardo priešo karinę infrastruktūrą, o tai trukdo Rusijos kariuomenės puolimui“, – sakė karo ekspertas.

Jis prognozuoja, kad ilgai lauktas lūžis įvyks artimiausiais mėnesiais, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos, didėjant ugnies ir žvalgybos pajėgumams, pereis į priešo išstūmimo iš Ukrainos teritorijos stadiją.

 

„Jei stipresnis priešas praranda galimybę pulti, tai yra lūžio pradžia. Šis karas tampa lėtu. Procesas, kai Rusijos kariuomenė pereis nuo gynybos prie traukimosi, bus ilgas. Ir šis lūžis užtruks mėnesius“, – savo prognozę paskelbė Rustamzade.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(4)
(137)

Komentarai ()