[Žinios trumpai] Paskelbta, į kokį postą taiko R. Kadyrovas: „Putinui tai būtų mirtinai pavojinga!“  ()

Nuo 2014 metų Ukrainoje gyvenantis Rusijos politikas Ilja Ponomarevas viename iš savo interviu leido suprasti, kokias pozicijas nori užimti žinomos Rusijos Federacijoje asmenybės, tokios kaip Ramzanas Kadyrovas ir Viktoras Zolotovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius mano, kad R. Kadyrovo grasinimai pasiekti Odesą perkeliant į Ukrainą dar 10 000 savo karių yra tuščias plepėjimas: „Bet kuris protingas žmogus supras, kad to padaryti tiesiog neįmanoma“.

Iljos Ponomarevo interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Kadyrovas tiesiog nori nusiųsti žinią Putinui, o antra, jis supranta, kad dabar Šoigu reitingas Putino akyse labai nukrito, todėl dabar yra reali galimybė įgyvendinti savo bendrą planą tarp Kadyrovo ir dabartinio Nacionalinės gvardijos vado Zolotovo“, – savo prielaida intrigavo buvęs Valstybės Dūmos deputatas.

„Zolotovas yra buvęs asmeninis Putino ir, ironiška, Ksenijos Sobčak, asmens sargybinis. Naujuoju gynybos ministru turėtų tapti Zolotovas, o Kadyrovas užims Nacionalinės gvardijos vado postą. Tai suteiks jam galingų pajėgų išteklių Rusijos Federacijoje ne tik Šiaurės Kaukaze, bet ir visoje Rusijos Federacijos teritorijoje. Putinui tai bus labai pavojinga. Neatmetu, kad taip gali nutikti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(1)
(29)

Komentarai ()