Policija įsiveržė į restoraną, paguldė vyrą ir moterį ant grindų, surakino antrankiais ir taip laikė beveik valandą: nufilmuota, ką padarė drąsi lankytoja (Video)  ()

Vyras ir žmona kalbėjosi viename Krasnodaro restorane, bet, kaip paaiškėjo, ten sienos taip pat turi ausis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krasnodare sutuoktinių pora buvo sulaikyta restorane „Na Drovach“. Olesia ir Aleksejus Ovčinnikovai kalbėdamiesi tarpusavyje pasisakė prieš karą, tačiau kažkas išgirdo ir iškvietė policiją, praneša „Telegram“ kanalas OVD-Info.

Kaip žurnalistams sakė patys Ovčinnikovai, policija greitai sureagavo į vieno iš restorano lankytojų skundą. Jie įsiveržė į restoraną, paguldė vyrą ir moterį ant grindų, surakino juos antrankiais kaip kokius nusikaltėlius ir taip laikė beveik valandą.

Tada pora buvo nuvežta į Vakarų rajono Vidaus reikalų skyrių, kur jiems buvo surašyti protokolai dėl smulkaus chuliganizmo (Administracinių nusižengimų kodekso 20.1 str. 1 d.). Pastebėtina, kad Ovčinnikovai turi devynerių metų vaiką, kuris visą naktį buvo priverstas likti pas nepažįstamus žmones, nes tėvai iki ryto buvo laikomi policijos komisariate.

 

Vėliau paaiškėjo, kad Olesia buvo paleista, jai buvo surašytas protokolas, paskiriant teismą tos pačios dienos 8 val. Jos vyro likimas iki šiol nežinomas. Kaip sakė pati moteris, policija leido suprasti, kad sulaikymas buvo tiesiogiai susijęs su antikariniais pareiškimais.

Kaip matote, visoje Rusijos Federacijos teritorijoje ir jos užimtose žemėse užtikrintai artėja 1937-ieji. Pasmerkimai „ten, kur jie turėtų būti“, greitas vadinamųjų „teisėsaugos pareigūnų“ atvykimas ir disidentų persekiojimas – šie, regis, pamiršti stalininio režimo atributai, buvo sėkmingai atgaivinti valdant Putinui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(18)
(14)

Komentarai ()