Kremliaus TV propagandistai skelbia apie artėjantį JAV vyriausybės perversmą – „turėtume tai provokuoti“ (Video)  ()

Rusijos valstybinės televizijos komentatoriai teigė manantys, kad amerikiečiai sukils ir nuvers JAV vyriausybę, reaguodami į augančią infliaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai vykusioje laidoje, kurią vedė Vladimiras Solovjovas, kurį JAV valstybės departamentas pavadino Kremliaus propagandistu, grupė svečių trumpai aptarė augančias Amerikos išlaidas.

„Laukiame laiko, kai kylančios kainos, žlungančios pramonės Europoje ir Amerikoje, smunkantis gyvenimo lygis privers vietos piliečius išeiti į gatves ir nuversti savo vyriausybes“, – sakė profesorius Maksimas Braterskis, remiantis vaizdo įrašu ir vertimu į anglų kalbą, kurį pateikė „The Daily Beast“ apžvalgininkė Julia Davis.

Davis pasidalijo vaizdo įrašu liepos 7 d., tačiau „Newsweek“ negalėjo patvirtinti tikslios laidos transliacijos datos.

Braterskis teigia, kad „gana aišku“, jog JAV vyriausybė bus nuversta lapkritį, ir pridūrė, kad „pažiūrėsime kas bus Europoje“, regis, turėdamas omenyje, kada žemyno vyriausybes tariamai bus nuverstos per piliečių sukilimą. Jis nenurodė, kurios Europos vyriausybės, jo manymu, bus nuverstos.

 

Atsakydamas į Braterskio komentarą, Valstybės Dūmos narys Konstantinas Zatulinas sakė: „Iš pradžių sakėte, kad reikia palaukti, kad juos ištiks krizė ir sukils masės. Užuot laukę, turėtume tai provokuoti“.

Nors tokios diskusijos apie sukilimą JAV, reaguojant į Vakarų šalyse augančią infliaciją, gali apsiriboti tik Rusijos valstybine televizija, visgi Baltieji rūmai patiria spaudimą imtis veiksmų dėl smarkiai išaugusių vartotojų išlaidų.

Gegužės mėnesį infliacija JAV pasiekė aukščiausią lygį per 40 metų, o prezidento Joe Bideno reitingai krito dėl šios ir kitų problemų, o kritikos sulaukė ir jo paties partijos nariai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()