[Žinios trumpai] M777 rusų techniką pavertė pelenais: Ukrainos pajėgos parodė, kaip žaibiškai dirba su NATO haubica (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artileristai, pasitelkę vieną NATO kalibro haubicą M777, ištaškė RF ginkluotųjų pajėgų karinės technikos sankaupą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos fronte labai efektyviai naudoja NATO artilerijos įrenginius.

Oficialioje Operatyvinės vadovybės „Pietūs“ paskyroje feisbuke paskelbti nauji kadrai iš karinės operacijos liepos 12 dieną.

Vaizdo įraše parodyta, kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai atgabena į lauko pakraštį M777 haubicą, įrengia šaudymo tašką, smogia priešui ir greitai palieka vietą.

Kariškiai parodė atakos pasekmių filmuotą medžiagą, kuri buvo nufilmuota naudojant droną. Sprendžiant iš filmuotos medžiagos, buvo sunaikinta rimta priešo karinės technikos sankaupa.

Yra žinoma, kad karinė operacija buvo vykdoma Pietų fronte.

 

Kariškiai priminė, kad M777 yra didelio tikslumo ginklas, šaudantis iki 40 km atstumu. Viena baterija gali ugnimi padengti iki 1250 kv. km plotą.

„Artileristų meistriškumas su naujais ginklais stebina net NATO kolegas. Ukrainos artileristų kariniai įgūdžiai kartu su partnerių pagalba kasdien priartina Pietų Ukrainos deokupaciją“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()