[Žinios trumpai] Gudkovas: „Yra ženklų, kad Saugumo Tarybos posėdyje Putinas turėjo priimti rimtus sprendimus, bet jo aplinka jį tiesiog pasiuntė“  (2)

Kremlius, sušaukęs nepaprastąjį Valstybės Dūmos ir Federacijos tarybos posėdį, sukėlė daug gandų apie artėjančius rezonansinius sprendimus dėl karo su Ukraina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-17 [Žinios trumpai] Gudkovas: „Yra ženklų, kad Saugumo Tarybos posėdyje Putinas turėjo priimti rimtus sprendimus, bet jo aplinka jį tiesiog pasiuntė“  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieni tikėjosi oficialaus karo paskelbimo ir mobilizacijos pradžios, kiti – paskelbimo apie Sovietų Sąjungos atgimimą iš Rusijos Federacijos, Baltarusijos ir okupuotų Ukrainos teritorijų.

Rusijos politikas, opozicionierius Genadijus Gudkovas į tai atkreipė dėmesį savo „Twitter“ tinklaraštyje.

Realybė pasirodė kur kas kuklesnė. Deputatai ir senatoriai buvo grąžinti iš atostogų dėl banalių ir ne pačių rimčiausių personalo pokyčių. Gudkovas įsitikinęs, kad tai yra V. Putino susilpnėjimo įrodymas.

Jis išreiškė įsitikinimą, kad Valstybės Dūmos ir Federacijos tarybos nariai buvo iškviesti iš atostogų dėl globalesnės užduoties, kuri turėjo būti apribota paskutinę akimirką.

„Atrodo, kad jo svita Putiną tiesiog pasiuntė... Žodžiu, Putinas nebėra alfa lyderis ar kietas mačo. Arba visiškai susirgo, arba Kremliaus pakalikai pajuto jo silpnumą“, – nuomonę išsakė opozicionierius. 

 

Diktatoriaus susilpnėjimo įrodymas, jo nuomone, yra nuolatinių gandų apie įpėdinį pasirodymas.

„Gėdingas ir tuščias abiejų rūmų skubus šaukimas „aptarti Rogozino atleidimą“ atrodo kaip visiška Kremliaus beprotybė. Ką, režimo nuosmukis jau prasidėjo?“ – retoriškai paklausė Gudkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(3)
(111)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: