Rusijos okupantai paniškai blokuoja kelius prie degančios bazės: surado itin saugią vietą amunicijai ir viskas išlėkė į orą – 6 galingi sprogimai, didžiuliai nuostoliai (Foto, Video)  ()

Nauji sprogimai Naujojoje Kachovkoje: Rusijos okupantai paniškai blokuoja kelius prie degančios bazės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Naujojoje Kachovkoje nugriaudėjo galingas sprogimas, virš miesto kilo aukštas juodas dūmų stulpas.

Rusų okupantai negali išlaikyti savo karinių bazių Ukrainoje saugių ir sveikų. Dabar Naujojoje Kachovkoje, Chersono srityje, dega Putino armijos sandėlis.

Chersono regiono tarybos deputatas Serhijus Khlanas teigia, kad incidentas įvyko šalia asfalto gamyklos aplinkkelyje. Per regiono okupaciją rusai sugebėjo įrengti daugybę karinių sandėlių vietos įmonėse, tikėdamiesi, kad amunicija bus saugi. Tačiau naujausias įvykis sufleruoja, kad V. Putino kariuomenė klysta.

Nepatvirtintais duomenimis, įvyko šeši sprogimai, po kurių kilo gaisras okupantų kariniame objekte. Civiliai nenukentėjo, tačiau, sprendžiant iš sprogimų skaičiaus ir pobūdžio, rusai turės didelių nuostolių.

Pasak Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „Telegram“ kanalo, Rusijos įsibrovėliai yra labai susirūpinę dėl to, kas vyksta, kai kurie yra panikoje. Vietos gyventojai į sprogimo vietą neįleidžiami.

 

 

Dalis kelių užtverta. Rusijos kontroliuojamos Chersono srities Kachovkos rajono „valdžios institucijos“ tvirtina, kad, preliminariais duomenimis, magistralinis dujotiekis buvo apgadintas dėl atakos į Kachovkos hidroelektrinę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: