[Žinios trumpai] „Ploju atsistojęs!“: JAV gynybos departamento vadovas Austinas tiesiog sužavėtas tuo, ką mato Ukrainoje  ()

Spaudos konferencijoje JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas pagyrė Ukrainos kariuomenę už gebėjimą greitai išmokti valdyti šiuolaikinius ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spaudos konferencijoje JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas pagyrė Ukrainos kariuomenę už gebėjimą greitai išmokti valdyti šiuolaikinius ginklus. Jis taip pat kalbėjo apie tai, kokie ginklai išvyko į Ukrainą.

„Esame jau išsiuntę 12 HIMARS, netrukus suteiksime dar 4 HIMARS. Artimiausiu metu į Ukrainą išvyks 2 mobiliosios priešlėktuvinių raketų sistemos NASAMS. Bendraujame su ponu Reznikovu ir Generalinio štabo viršininku kiekvieną savaitę, girdime apie situaciją mūšiuose, išklausome jų analizes ir darome išvadas. Galime suteikti gynybines sistemas – tai vienas klausimas. Kitas klausimas – kariškių apmokymas. Tai yra labai modernios sistemos, labai tikslios. Todėl svarbu teisingai jas naudoti mūšio lauke“, – sakė Austinas.

Lloydas Austinas  pagyrė Ukrainos gynėjus.

„Svarbu, kad ukrainiečiai būtų gerai apmokyti, todėl pratybos vyksta įvairiose vietose. Ploju atsistojęs ukrainiečiams, kurie labai greitai mokosi kaip naudotis ir prižiūrėti gautą įrangą“, – pridūrė Austinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(0)
(130)

Komentarai ()