[Žinios trumpai] Po Ukrainos belaisvio kastracijos JAV kilo įsiūčio banga: „Daugiau jokių delsimų, ATACMS raketos ir naujausi tankai!“  (28)

„Daugiau jokių delsimų. Padėkite Ukrainai tai užbaigti. Rusų įsibrovėlių barbariškumas ir ištvirkimas yra šlykštus", – rašė Massaro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai socialiniuose tinkluose paskelbė Ukrainos karo belaisvio kankinimo vaizdo įrašą. Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje rusų okupantas peiliu nupjauna ukrainiečiui kariui lytinius organus. Socialiniuose tinkluose budelio tapatybė jau nustatyta.

Žiaurios Ukrainos kariškio žmogžudystės fone, JAV Kongreso Helsinkio komisijos vyresnysis patarėjas Paulas Massaro paragino suteikti Ukrainai tolimojo nuotolio ATACMS raketas, galinčias tiksliai pataikyti į taikinius 165–310 km atstumu, o taip pat  ir modernius tankus.

Savo socialiniame tinkle „Twitter“ Massaro rašė, kad Rusijos karo nusikaltimai yra „įžeidimas visai žmonijai“ ir pridūrė: „Rusijos blogis gali būti užbaigtas tik Ukrainos pergale“.

„Šlykštus Rusijos okupantų vykdomas blogis. Daugiau jokių delsimų. Padėkite Ukrainai tai užbaigti. Rusų įsibrovėlių barbariškumas ir ištvirkimas yra šlykštus. Kastracija, žudynės, prievartavimai, vaikų žudymai, miestų sulyginimas su žeme. Ir beribis blogis. ATACMS ir tankai. Duokit ukrainiečiams viską, ko jiems reikia šiam nusikaltimui prieš žmoniškumą užbaigti", – rašė Massaro.

 

Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjo Michailo Podoliako teigimu, Rusija yra kanibalų ir budelių šalis, kuriai ateityje nepavyks išvengti bausmės.

„Rusijos propagandistai entuziastingai rodė, kaip grupelė rusų pabaisų suluošino ukrainietį kalinį. Pasauliui tereikia suprasti, kad Rusija yra kanibalų šalis, kuri mėgaujasi kankinimais ir žudynėmis. Tačiau Rusijos budeliai nepavyks išvengti bausmės. Mes identifikuosime visus. Sugausime kiekvieną“, – rašo Podoliakas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(376)
(10)
(366)

Komentarai (28)