[Žinios trumpai] Rusija uždarė Krymo tiltą: slapta įvyko didysis pabėgimas, planas buvo patvirtintas pačiame Kremliuje!  ()

Okupuoto Krymo vyriausybė buvo evakuota: Kremlius patvirtino pabėgimo planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Virtinė sprogimų Kryme suteikė vietos valdžiai pagrindo susimąstyti apie saugumą. Pranešama, kad Kremlius inicijavo okupacinės valdžios ir jų šeimų evakuaciją. Tuo tikslu rugpjūčio 17-osios naktį buvo blokuotas eismas Krymo tiltu.

Žiniasklaidos ir nepriklausomų šaltinių teigimu, Krymo „premjeras“ Aksionovas ir „parlamento pirmininkas“ Konstantinovas jau paliko okupuotą Krymo pusiasalį. Ukrainos žvalgybos duomenimis, jie gavo informacijos ne tik apie pabėgimo organizavimą, bet ir apie gauleiterių buvimo vietą.

„Aksionovo pavaldiniai naktį naikino dokumentus. „Krymo politikų" šeimos jau yra žemyninėje Rusijos teritorijoje Rostove. Apie grįžimą į Krymą kol kas nekalbama", – sakė šaltinis.

 

Yra įrodymų, kad evakuacijos faktui nuslėpti buvo padaryti Aksionovo kreipimosi ir kalbų įrašai, kurie dabar bus reguliariai skelbiami internete. Nors žiūrint televiziją atrodys, kad jis vis dar yra Kryme, jis slėpsis Rusijoje.

(71)
(3)
(68)

Komentarai ()