V. Putino pabėgimas iš Maskvos: „Tai kaip mirtis, poelgis tiesiog beprotiškas“  ()

Vladimiras Putinas labai pablogino savo padėtį, kai iškart po paskelbimo apie mobilizaciją Rusijos Federacijoje išvyko atostogų, mano Abbasas Gallyamovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-26 V. Putino pabėgimas iš Maskvos: „Tai kaip mirtis, poelgis tiesiog beprotiškas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš karto po paskelbtos mobilizacijos Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas išvyko atostogų į Valdajų (miestas Rusijoje, Naugardo srityje, prie Valdajaus ežero), kai pasmerkė mirti šimtus tūkstančių rusų, teigia šaltiniai. Visuomenė jam to neatleis.

Tokią nuomonę savo „Facebook“ paskyroje išsakė žinomas Rusijos politologas Abbasas Gallyamovas, buvęs diktatoriaus kalbų rašytojas.

Jis įsitikinęs, kad šitoks poelgis savo pasekmėmis V. Putinui yra „kaip mirtis“. Viskas rodo, jog Rusijos Federacijos vadovas prarado bet kokį ryšį su realybe.

„Neadekvatesnį žingsnį sunku įsivaizduoti. Atostogos tokioje situacijoje, kai ką tik į mirtį paleidote dešimtis tūkstančių nekaltų civilių, bus suvokiamos kaip kraštutinis cinizmas ir akivaizdus abejingumas savo šalies piliečių likimui. Kaip sakė Marija Antuanetė: „jei jie neturi duonos, tegul valgo pyragus“, – sakė A. Gallyamovas.

 

Jis pareiškė, kad V. Putinas „visiškai prarado politinę intuiciją“, todėl jam „Valdajus gali pasirodyti Forosas“. Eksperto teigimu, vienintelis V. Putino pasiteisinimas šioje situacijoje gali būti staigus sveikatos pablogėjimas, privertęs jį išvykti atostogų.

Nuolatiniai gandai apie neva nepagydomą diktatoriaus ligą sklandė jau seniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(49)
(2)
(47)

Komentarai ()