Rusija „ant karinės-politinės katastrofos slenksčio“ – artimiausiu metu Kremliuje „bus nugriauta labai didelė figūra“  ()

Diversantas Igoris Strelkovas prognozuoja gynybos ministro Sergejaus Šoigu atstatydinimą dėl Rusijos „specialiosios operacijos“ Ukrainoje nesėkmės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Už pralaimėjimą kare su Ukraina Kremlius greičiausiai apkaltins Rusijos Federacijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu.

Tokią prognozę spalio 5 dieną savo „Telegram“ kanale paskelbė Rusijos Federacijos FSB pareigūnas, karo nusikaltėlis Igoris Strelkovas (Girkinas).

I. Strelkovas, tiesiogiai dalyvavęs karinėje agresijoje prieš Ukrainą, staiga paskelbė, kad Rusija yra „ant karinės-politinės katastrofos slenksčio“. Situacija tokia kritiška, jog Kremliui reikia skubiai surasti „kraštutinį“ asmenį, kad ant jo suverstų visą savo negatyvą. Sprendžiant iš naujos Kremliaus propagandos tonacijos, tai bus pats S. Šoigu.

„Sprendžiant iš laidos „Diena su Solovjovu“ turinio, Krašto apsaugos ministerijos vadovybė artimiausiu metu atsakys už labai daug ką... Centrinė žiniasklaida „staiga apsvarstė“ visas problemas, kurios „žydėjo ir kvepėjo“ nuo pat vadinamosios „specialios karinės operacijos“ pradžios. O tai reiškia , kažkas taps „nukirstas“. Ir tas kažkas bus didelis. Greičiausiai „Fanerinis“ pagaliau bus pripažintas pagrindiniu mūsų genialių persigrupavimų kaltininku“, – rašė rusų diversantas.

 

Jis įsitikinęs, kad S. Šoigu pakeis „techninė figūra“, kuri nepajėgs pagerinti Rusijos padėties.

I. Strelkovas yra laikomas aukščiausioje Rusijos vadovybėje vadinamosios „karo partijos“ atstovu. Ko gero, kalbame apie grupę, kuri išėjusi iš specialiųjų tarnybų. Karo metu diversantas leidžia sau itin aštrią kritiką išskirtinai karinei Rusijos vadovybei, kuri, kaip žinia, jau seniai konfliktuoja būtent su specialiosiomis tarnybomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(2)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: