[Žinios trumpai] Skelbiama apie neįtikėtiną rusų kvailumą: „tiesiog šokiruoja, kaip bukai jie degina savo rezervus!“  ()

Rusijos kariuomenė vargsta Bachmuto ir Pavlivkos srityse, nenutraukdama bandymų veržtis į priekį ir neatsižvelgdama į savo nuostolius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė patiria didelių nuostolių dėl savo nesėkmingų bandymų pralaužti frontą Bachmuto ir Pavlivkos srityse. Lapkričio 20 d., Ukrainos karo korespondentas Bogdanas Mirošnikovas pasidalijo šia informacija „Telegram“.

Anot jo, ten esantys rusai nesiliauja bandę pulti, nepaisydami savo nuostolių. Jie negali pasiekti reikšmingos sėkmės. „Atkaklumas, su kuriuo įsibrovėliai masiškai miršta dėl Pavlivkos ir rytinio Bachmuto pakraščio, daro kvailumo įspūdį. Dislokuoti būrį? Nekyla klausimų. Lengvai. Žinoma, mūsų kariams nelengva - jie turi juos naikinti“, – rašė žurnalistas.

Jis neigė Rusijos kariuomenės pranešimus ir propagandą apie visišką Pavlivkos užėmimą. „Okupantai jo neužėmė iki galo. Kaimas tebėra pilkojoje zonoje. Ukrainos ginkluotosios pajėgos neleidžia priešui įeiti“, – sakė Mirošnikovas.

 

Šioje srityje Ukrainos kariai yra palankesnėje padėtyje. Būdamos aukščiau už kaimą, Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi galimybę efektyviai atsispirti priešo veržimuisi.

Abu šie fronto sektoriai yra Donbase. Kai kurie ekspertai mano, kad pabėgę iš Chersono srities Rusijos kariai sutelks savo pastangas į Donecko srities administracinių sienų pasiekimą.

(91)
(1)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: