Savanoris iš JAV su šaukiniu „Raudona akis“ papasakojo tiesą apie Ukrainą: „Tai Antrasis pasaulinis karas: baisus, kruvinas ir sunkus“ (video)  ()

Amerikietis iš Virdžinijos jūrų pėstininkų korpuse tarnavo 8 metus. Sužinojęs, kaip ukrainiečiai kovoja už laisvę, suprato, kad jis negali likti nuošalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savanoris tarnauja specialiojoje prezidento brigadoje, pavadintoje „Etmonas Bohdanas Chmelnickis“.

„Red Eye“ (Raudona akis) dirbo „Amazon“ sunkvežimio vairuotoju. Apie plataus masto invaziją į Rusijos Federaciją jis sužinojo iš radijo laidų, kurių nuolat klausėsi vairuodamas. Vyras sako negalėjęs atsiriboti nuo ukrainiečių kovos. Ir jis pradėjo ieškoti galimybių įstoti į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5968 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Tai užtruko tris mėnesius: amerikietis kreipėsi į ambasadas, bet keletas prašymų buvo atmesti, nes jis neturėjo reikalaujamos kovinės patirties – tik treniruotėse jūrų pėstininkų pajėgose. Galiausiai po serijos „ne“ jis išgirdo „taip“ ir 2022-ųjų gegužę išvyko į Ukrainą.

Dabar „Red Eye“ gina Ukrainą rytų kryptimi, kelis kartus lankėsi Bachmute.

 

Pasak amerikiečio, per tarnybą jis išgelbėjo šešis žmones.

„Tai vienas pažangiausių ir kartu klasikinių karų, kokį aš kada nors esu matęs ar girdėjęs. Tai Antrasis pasaulinis karas: baisus, kruvinas ir sunkus. Turime apkasų karą, o tuo pačiu yra ir bepiločių orlaivių, skraidančių virš galvos, taip pat raketų ir artilerijos“, – sako jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(1)
(69)

Komentarai ()

Susijusios žymos: