Neįtikėtina, bet tai tiesa - dėl karo Ukrainoje „Audi“ pakeis automobilių dizainą  (2)

Labai aštrios, dramatiškos linijos, atletiškos formos ir pikta įsivaizduojamo veido išraiška - tai yra dalis dabar vyraujančių automobilių dizaino madų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarųjų kelių metų „Audi“ automobiliai atrodo labai pikti ir agresyvūs. Bet ateityje tai gali keistis.

„Audi“ planuoja pristatyti naują dizaino kryptį. Viena iš tų pokyčių priežasčių - Rusijos agresija prieš Ukrainą. Tai interviu „Top Gear“ patvirtino vyriausiasis „Audi“ dizaineris Markas Lichte.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5878 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Viena iš to priežasčių – netoli nuo čia vykstantis karas, kuris paliečia visus“, – sakė Markas Lichte.

Anot jo, būsimas „Audi“ stilius bus švelnesnis, draugiškesnis ir ne toks agresyvus. Jo bruožai jau matomi koncepciniuose „Audi Skysphere“, „Grandsphere“ ir „Activesphere“ automobiliuose. Nauja dizaino kalba bus matoma naujuose „Audi A8“ bei „A6“, kurie taps elektromobiliais.

 

Markas Lichte mano, kad perėjimas prie elektromobilių ir autonominių automobilių atvers naujų galimybių ir suteiks daugiau laisvės dizaineriams. Naujos jėgainės leis keisti automobilio mazgų išdėstymą ir dizaineriams nekurs tiek apribojimų kaip vidaus degimo varikliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(8)
(10)

Komentarai (2)