Rusijos laukia teroro aktų serija: FSB pradėjo „pasiruošimo darbus“  ()

Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojai rengia seriją teroristinių išpuolių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos informacinės erdvės saugumo atstovas Stanislavas Žarinas pareiškė, kad Kremlius ir toliau norės parodyti Vakarus kaip pagrindinį rusų priešą. Rusijos Federacijos teritorijoje Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojai rengia seriją teroristinių išpuolių.

Rusijos specialiosios tarnybos vėl nori apkaltinti NATO šalis dėl visų bėdų pačioje Rusijoje, taip pat pateisinti Kremliaus nusikalstamus veiksmus prieš Ukrainą, informuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Rusijos žvalgyba jau pradėjo Rusijos Federacijoje skleisti žinias, kad tariamai JAV kariškiai verbuoja teroristus iš „Al-Qaeda“ ir ISIS, kad įvykdytų seriją teroristinių išpuolių tiek pačioje Rusijos Federacijoje, tiek NVS šalyse.

Nereikia pamiršti, kad V. Putinas tokius veiksmus praktikavo prieš Antrojo Čečėnijos karo pradžią. Tada FSB nurodymu Rusijos Federacijos daugiaaukščiuose gyvenamuosiuose pastatuose buvo suplanuoti teroristiniai išpuoliai sprogimų pavidalu. Galiausiai Putinas dėl visko apkaltino čečėnus ir taip sukėlė rusų neapykantą šiai tautai. Antrojo Čečėnijos karo metu Rusijos kariuomenė mūšio lauke kasdien vidutiniškai prarasdavo iki 43 karių ir karininkų, o kare prieš Ukrainą – 340.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(2)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: