[Žinios trumpai] Zalužnas NATO partneriams parodė, ką Vakarų ginklai daro su rusais (Video)  ()

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas pažymėjo, kad Ukrainos kariuomenei tikrai reikia ginklų, kurie leistų smogti priešui iš didelio atstumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas priminė partneriams, kad ginklų pristatymas į Ukrainą neturėtų būti atidėtas, nes tai matuojama žmonių, gelbstinčių pasaulį nuo rusų okupantų, gyvybėmis.

Savo „Telegram“ kanale V. Zalužnas parodė, kaip kovinėmis sąlygomis Ukrainos kariai naudojasi jau gauta karine pagalba fronte.

„Mums labai sunku, bet stovime. Kovojame už kiekvieną fronto sektorių, už kiekvieną gyvenvietę. Vakarų ginklai ir technika padeda mums išmušti priešą iš mūsų krašto“, – pabrėžė kariuomenės vadas.

Jis paragino partnerius tiekti daugiau ginklų, kurie leistų smogti priešui iš didelio nuotolio.

„Esame dėkingi už suteiktą tarptautinę techninę pagalbą. Kartu mums labai reikia ginklų, kurie leistų smogti priešui iš toli. Ir delsti nereikėtų, nes delsimo kaina matuojama žmonių, kurie apsaugojo pasaulį nuo rusų agresijos, gyvybėmis“, – sakė V. Zalužnas.

 

JAV gynybos sekretorius Lloydas Austinas pareiškė, kad beveik 40 šalių bendrai  planuoja aprūpinti Ukrainą priešlaivinėmis raketomis, reaktyvinėmis sistemomis, tankais ir šaudmenimis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: