[Žinios trumpai] Rusijos armija toliau juokina pasaulį – karininkas nubaustas už reaktyvinio kuro vagystę: nepatikėsite, kam jį būtų panaudojęs  ()

Sibiro Ulan Udės miesto karinis teismas skyrė baudą pareigūnui už reaktyvinių variklių kuro vagystę privačiam namui šildyti, antradienį teismas paskelbė savo „Telegram“ kanale.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-01 [Žinios trumpai] Rusijos armija toliau juokina pasaulį – karininkas nubaustas už reaktyvinio kuro vagystę: nepatikėsite, kam jį būtų panaudojęs  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Majoras Dmitrijus Malanovas pavogė 52 900 rublių (782 eurai) vertės kuro „vėliau panaudoti privačiam gyvenamajam pastatui šildyti“, pranešė teismas.

Malagovas buvo pripažintas kaltu dėl turto pasisavinimo piktnaudžiaujant tarnybine padėtimi ir jam buvo įpareigota sumokėti 100 000 rublių (1500 eurų) baudą. Už padarytą nusikaltimą jam nepagailėta maksimalios bausmės, kuri prilygsta šešerių metų laisvės atėmimo bausmei.

2019 m. Ulan Udės karinis teismas skyrė lygtinę bausmę pareigūnui, kuris pavogė kabelius ir šifravimo mašinas ir mainais į grynuosius pinigus atidavė juos perdirbimo gamyklai.

Neseniai rašėme, kad Iš didžiausios Rusijos ginklų gamintojos sandėlio Koroliove netoli Maskvos buvo pavogtos 7 tonos titano. Jis naudojamas oras-žemė ir oras-oras kovinėms raketoms gaminti.

 

Nusikaltėliai pasinaudojo netikrais dokumentais, pateko į Koroliovo sandėlį ir išvežė 7319 kilogramų žaliavos už 18 milijonų rublių (260 000 eurų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)

Komentarai ()