[Žinios trumpai] Rusija bando provokuoti naują ginkluotą konfliktą: žiniasklaida praneša apie karinę Vengrijos ataką prieš Ukrainą  ()

Tarp Ukrainos ir Vengrijos išsivystė įtampa. Rusija suvaidino svarbų vaidmenį pablogėjus Kijevo ir Budapešto santykiams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-17 [Žinios trumpai] Rusija bando provokuoti naują ginkluotą konfliktą: žiniasklaida praneša apie karinę Vengrijos ataką prieš Ukrainą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot politologo Dmitrijaus Tužanskio, Rusijos žiniasklaida didelį dėmesį skiria Ukrainos-Vengrijos tematikai.

Šiuo metu Rusijos žiniasklaida aktyviai skleidžia informaciją apie šalių santykių paaštrėjimą.

Rusijos valstybinė žiniasklaida tiesiogiai rašo apie galimą ginkluotą konfliktą ir Vengrijos ataką prieš Ukrainą. Rusija tuo žaidžia, nori išprovokuoti konfliktą.

Politologas pažymėjo, kad Ukrainos ir Vengrijos konflikto provokacija prasidėjo daug anksčiau.

Rusijos specialiosios tarnybos vykdė specialiąsias informacines operacijas. Jie į Vengrijos, Ukrainos ir Rusijos informacinę erdvę „išmetė“ žinutes, kad tarp Ukrainos ir Vengrijos verda karinis konfliktas.

 

Vengrija nepadeda Ukrainai ginklais ir netgi uždraudė tiekti ginklus per savo teritoriją. Budapešte tai buvo paaiškinta tuo, kad jie nori apsaugoti Užkarpatės vengrus nuo rusų apšaudymo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(30)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()