[Žinios trumpai] „Putinas jau bunkeryje toli nuo Maskvos - Putino artimieji ruošiasi skubiai evakuacijai“  (1)

V. Putino įsakymas skelbia: evakuoti tik „būtiną minimumą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas yra bunkeryje toli nuo Maskvos ir ruošiasi pradėti taktinį branduolinį smūgį. Jis perspėjo savo artimuosius, kad gali tekti skubiai evakuotis iš Maskvos. Apie tai praneša „The Mirror“.

Žurnalistai remiasi antikremliško „Telegram“ kanalo „General SVR“ duomenimis, kuriuose, be kita ko, buvo teigiama, kad V. Putinas sunkiai serga, tačiau svarių įrodymų nepateikiama. Šaltinių teigimu, Kremliaus vadovas konsultuojasi ir su šamanais.

Neseniai paskelbtame įraše buvo pranešta, kad Kremliaus pareigūnai turės persikelti į slaptą vietą, o Rusijos prezidento artimieji taip pat bus iš anksto nugabenti į bunkerį.

„Alina Kabajeva su vaikais, dvi vyresnės dukros su vaikais ir vyrais, buvo įspėtos apie galimybę skubiai evakuotis“, – rašoma pranešime. „Tačiau pasisekė ne visai Rusijos vadovybei, nes, branduolinės grėsmės atveju, V. Putinas įsakė  evakuoti tik „būtiną minimumą“.

 

Be Volodino, kiti Valstybės Dūmos deputatai nebus evakuoti. Rusijos prezidentas taip pat neketina evakuoti savo vaikų, gimusių ne santuokoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(65)
(-41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)