[Žinios trumpai] N-18! „Wagner“ smogikai įvykdė dar vieną egzekuciją su kūju (Video)  ()

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas viename iš „Telegram“ kanalų, kuris yra susijęs su „Wagner“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename iš „Telegram“ kanalų, susijusių su „Wagner“, pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota dar vieno užverbuoto kalinio egzekucija.

Apie tai praneša televizijos kanalas „Dožd“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6035 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pranešama, kad vaizdo įraše pirmiausia buvo pakalbintas vyras su antklode ant pečių. Jis kalbėjo apie planus pabėgti, kai pateko į frontą, taip pat apie tai, kad „Rusija nereikalinga“.

Tolesniuose kadruose tas pats žmogus jau yra kažkokiame rūsyje ir prisistato kaip 1978 metais gimęs Krymo pilietis Dmitrijus Jurjevičius Jakuščenka. Prie jo galvos lipnia juosta priklijuotos plytos, o už jo stovi vyras su kūju.

Jis sako, kad išėjo į frontą kaip „Wagner“ dalis ir suprato, kad „tai ne jo karas“.

 

Vyriškis pasakoja buvęs Dnipre, o būdamas gatvėje gavo smūgį į galvą, po kurio prarado sąmonę ir pabudo kambaryje, kur jam buvo pasakyta, kad bus teisiamas. Po to už nugaros stovintis žmogus trenkia kūju jam į galvą, o po to dar kelis kartus.

Reikėtų pažymėti, kad egzekucijos „Wagner“ nėra pavienės. Anksčiau „Wagner“ užverbuotam kaliniui Jevgenijui Nužinui mirties bausmę įvykdė kūju. Jis buvo Ukrainos nelaisvėje ir išreiškė norą kovoti kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys prieš rusus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(25)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: