[Žinios trumpai] Neįtikėtinas posūkis: Lukašenka pakvietė Bideną „rimtam pokalbiui“ į Minską  ()

Baltarusijos režimo vadovas Aleksandras Lukašenka, komentuodamas planuojamą JAV prezidento Joe Bideno vizitą Lenkijoje, pakvietė Amerikos vadovą į Minską aptarti „karo užbaigimo“ Ukrainoje klausimą ir patikino, kad į Baltarusijos sostinę „atskris“ ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį pareiškimą jis padarė ketvirtadienį pokalbio metu su žiniasklaidos atstovais, praneša „BelTA“.

Anot A. Lukašenkos, Baltarusijos pusė yra pasirengusi priimti Minske Baltųjų rūmų savininką „rimtam pokalbiui dėl karo užbaigimo“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Ir net V. Putinas pakils, mes susitiksime trys“, – sakė apsišaukėlis prezidentas ir pažadėjo į Lenkiją išsiųsti „Boeing for Biden“, jei Amerikos prezidentas sutiks atvykti į Baltarusiją. A. Lukašenka tvirtina, kad tokiame susitikime „visas problemas galima išspręsti“, o JAV prezidentas iš Minsko skris „patenkintas“.

 

„Užtikrinsime saugumą, komfortą“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(47)
(-44)

Komentarai ()