[Žinios trumpai] Putinas atsakė, kiek truks karas Ukrainoje: „specialioji operacija vyksta pagal planą“  (1)

Putinas atsakė, kiek truks karas Ukrainoje. Rusijos diktatorius patikino, kad „specialioji operacija vyksta pagal planą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas papasakojo, kiek laiko truks vadinamoji „specialioji operacija“ Ukrainoje. Pasak jo, kariai turi įgyvendinti savo tikslus“.

Tai jis pareiškė spaudos konferencijoje su Baltarusijos diktatoriumi Aleksandru Lukašenka.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6599

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Putinas sakė, kad vadinamoji „specialioji operacija“ Ukrainoje vyksta pagal planą.

„Operacija Ukrainoje tęsis tol, kol bus visiškai užbaigta ir bus pasiekti pradžioje užsibrėžti tikslai“, – sakė V. Putinas.

Karo pradžioje buvo kalbama apie Ukrainos „denacifikaciją“, „demilitarizaciją“, Ukrainos valdžios pakeitimą, apsišaukėliškų Donecko ir Luhansko respublikų išplėtimą - realiai užvaldant visą Donbaso regioną (Putinas tai vadina „išlaisvinimu“ aut. past.) ir t.t.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(13)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: