„Sukels revoliuciją savo paties rankomis“: skelbiama, kada elitas imsis sąmokslo nužudyti Putiną (Video)  ()

Šiuo metu Rusijos elitas yra per daug demoralizuotas, kad jėga eliminuotų diktatorių Vladimirą Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau Rusijos Federacijos vadovo pastangų dėka šis momentas sparčiai artėja. Tokią nuomonę savo „Telegram" kanale išsakė buvęs Rusijos politinis kalinys, opozicionierius Michailas Chodorkovskis.

V. Putino pašalinimo tikimybė, jo nuomone, taps aktuali, kai tik elitas pajus tiesioginę grėsmę savo gyvybei. Tai įvyks, kai artimiausioje diktatoriaus aplinkoje prasidės „valymai". Tokia įvykių raida neišvengiama, nes Rusijos Federacijos vadovas turi visus didėjančios paranojos požymius: didžiulius stalus, už kurių slepiasi nuo pašnekovų, šarvuotą traukinį, bunkerį ir pan.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5896 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Kai paaiškės, kad likdami su V. Putinu jie rizikuoja savo gyvybėmis, tuo metu radikaliai išaugs nelojalumo tikimybė. V. Putinas, kaip ir visi diktatoriai, tai darys savo rankomis. Palaipsniui suabejos vieno ar kito žmogaus lojalumu ir perduos juos sargybiniams. Žmonės supras, kad arba dabar bus nužudyti, arba jie turi ką nors padaryti", - sakė M. Chodorkovskis. Tokių sargybinių vaidmenį dar visai neseniai atliko „Kadyrovcai".

 

Be jų, diktatorius turi asmeninę armiją „Wagner" privačios grupės pavidalu, kuri jau pademonstravo gebėjimą surengti viešas egzekucijas su kūju. Baimė Rusijos elito gretose, kad kūjis gali kristi ant jų, privers juos priimti kardinalų sprendimą – pašalinti patį grėsmės šaltinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(4)
(53)

Komentarai ()