„Kinija perima Vladivostoką.“ Skelbiamas galingas spjūvis Putinui į veidą  ()

Publicistas Andrejus Piontkovskis pareiškė, kad Rusija galutinai tapo Kinijos vasale, o tai liudija visa eilė įvykių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos ekspertas Andrejus Piontkovskis pirmasis pareiškė, kad Kolektyvinio saugumo sutarties organizacijos likimas yra nulemtas: organizacija žlunga, o Armėnija gali greitai ją palikti. Vėliau politologas išsakė savo nuomonę apie tai, kaip Kinijos valdžia vykdo atvirą Rusijos Federacijos ekspansiją, bandydama susigrąžinti savo protėvių Kinijos teritorijas, kurios dabar laikomos Rusijos teritorijomis.

Apie tai, kaip Xi Jinpingas be karo atsikovoja savo, eksperto nuomonę Andrejus Piontkovskis išreiškė interviu Dašai Ščastlivajai „YouTube“ kanale.

Žinomas politologas priminė visai neseniai įvykusį svarbų įvykį ir paaiškino jo reikšmę: „Naujausias smūgis, jei norite, spjūvis Putinui į veidą, buvo tai, kad Kinija paskelbė Vladivostoką Kinijos Liaudies Respublikos vidaus uostu.“

 

„Tai įvyko praėjus dviem savaitėms po to, kai Kinijos gamtos išteklių ministerija paskelbė žemėlapį, kuriame daugybė Rusijos gyvenviečių buvo pažymėtos vietiniais kiniškais pavadinimais, kuriuos jos turėjo prieš tai, kai XIX a. viduryje šią teritoriją aneksavo carinė Rusija. Taigi Kinijos ir Rusijos santykiai yra labai aiškiai apibrėžti“, - reziumavo A. Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(5)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: