Prasideda keisti dalykai: visame pasaulyje masiškai fiksuojami keisti skraidantys objektai - kas vyksta? (Video)  (2)

Kelios valstybės pranešė apie įtartinus orlaivius virš savo teritorijų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-18 Prasideda keisti dalykai: visame pasaulyje masiškai fiksuojami keisti skraidantys objektai - kas vyksta? (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neatpažinti skraidantys objektai buvo pastebėti JAV, Prancūzijos, Kanados ir Urugvajaus danguje. Atitinkami vaizdo įrašai jau pasirodė keliose interneto svetainėse ir „Telegram“ kanaluose.

Virš JAV, Kanados ir kai kurių kitų šalių pastaraisiais metais gana dažnai fiksuojami keistoki kamuoliai ir kiti skraidantys objektai. Dažniausiai jie pasirodo danguje virš vakarų pusrutulio, tačiau pasitaiko ir virš rytų.

Žiniasklaida skelbia, vien per 8 dienas JAV naikintuvai asmeniniu prezidento Džo Baideno įsakymu numušė iš karto 4 NSO: du buvo pastebėti netoli Pietų Karolinos pakrantės ir virš Aliaskos, dar vienas - Kanados Jukono valstijoje. Iš pradžių buvo teigiama, kad šie objektai buvo sferinės formos, tačiau vėliau FOX televizija patikslino, kad bent 1 objektas buvo aštuonkampio formos. Be to, kai kurie objektai buvo supainioti su Kinijos žvalgybiniais balionais.

Tuo pat metu žmonės paskelbė naujus vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuotas danguje virš Prancūzijos pasirodęs asteroidas. „NSO ar aštuonkampis žvalgybos balionas?“ - tokios antraštės dabar gana dažnai pasirodo spaudoje ir elektroninėje žiniasklaidoje.

Taip pat šių metų vasario 12-osios naktį Urugvajaus karinių oro pajėgų naikintuvai užfiksavo virš Paysandu provincijos (vakarinė šalies dalis) ryškiai švytinčius NSO.

 

Šis įvykis buvo patvirtintas praėjusį šeštadienį oficialiame pareiškime, kuriame Urugvajaus valdžios institucijos teigė, kad, atsižvelgiant į susidariusią padėtį, buvo nuspręsta pradėti Skundų dėl NSO priėmimo ir tyrimo komisijos tyrimą šia tema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(14)
(20)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: