Nustebsite sužinoję, kiek dabar kainuoja geriausiai pirkėjų vertinami kiniški kasdieniniai LED žibintuvėliai su aliuminio korpusais - norėsis griebti kelis (Video)  (4)

Žibintuvėlis šiuo metu yra neatsiejama kasdienės mantos dalis. Temsta labai anksti, o ir debesuotos dienos tikrai nepadeda susigaudyti įvairiuose pakampiuose aplink namus. Nors labai aukštos kokybės žibintuvėliai kainuoja labai didelius pinigus, geriausiai vertinamas Gearbest.com žibintuvėlis yra visai pigus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Cree XPE Q5“: daugiausiai „like“, bet mažiau balų iš apžvalgų

Cree XPE Q5“ - tai labai pigus ir kompaktiškas kasdienis kišeninis žibintuvėlis. Jo 9 cm ilgio aliuminio lydinio korpusas yra malonus laikyti, turi įjungimo mygtuką įrenginio gale ir patogų spaustuką, kad žibintuvėlio lengvai nepamestumėte. Juodas korpusas atrodo išties gerai, tačiau yra ir dar trijų spalvų pasirinkimas.

„Cree XPE Q5“ nėra labai ryškus. Jo šviesos srautas siekia 600 liumenų, tačiau tai yra pakankamai geras rodiklis nedideliam kišeniniam žibintuvėliui. Spindulys pasieks maždaug 50-100 metrų. Geriausia tai, kad „Cree XPE Q5“ leidžia reguliuoti apšviečiamo ploto dydį - jo lęšis yra slankiojantis.

„Cree XPE Q5“ naudoja vos vieną 14500 (AA) bateriją, kuri nėra pridedama. Tai - tikriausiai viena iš priežasčių, kodėl šis žibintuvėlis yra toks pigus. Dabar aliumininis „Cree XPE Q5“ kainuoja  vos €2,47. Kaip gamintojui tai pavyko?

Metalinis žibintuvėlio korpusas nėra labai storas, „Cree XPE Q5“ nėra neperšlampamas, turi vos vieną režimą, o ir  vienintelis LED elementas nėra labai ryškus lyginant su galingiausiais analogais. Visgi, tai vis tiek yra labai naudingas žibintuvėlis, kurį verta turėti savo automobilio daiktadėžėje ar žygių kuprinėje.

Įdomu tai, kad pigusis „Cree XPE Q5“ žibintuvėlis surenka daugiausiai „like“ (dabar jų yra jau 12127), tačiau prie apžvalgų jo vertinimas nėra pats aukščiausias - ten jis gauna 4.87 balo. Šis skaičius mažai ką sako, tačiau stebint visų apžvalgų tendencijas galima sakyti, kad toks balas dešimtbalėje sistemoje atitinka 8,7 iš 10.  Tai geras vertinimas, bet ne pats geriausias - vieni norėtų geresnio šviesumo, kitiems baterijos talpa mažoka, kitiems fokusavimas galėtų būti geresnis. Realiai, kiritiškų trūkumų neranda niekas, bet šiek tiek brangesni žibintuvėliai gali suteikti ir geresnę naudojimosi patirtį. 

„Convoy S2+“: mažiau „like“, bet daugiausiai balų iš apžvalgų

Ir štai tokiu atveju verta atkreipti dėmesį į „Convoy S2+“ žibintuvėlį. Pagal „like“  kiekį (dabar jų yra jau 10816) tai antras geriausiai vertinamas žibintuvėlis iš Kinijos, tačiau vartotojų apžvalgose jam skiriamas 4.98 balas, kas dešimtbalėje sistemoje atitiktų 9,8 iš 10 balo. Praktiškai arti tobulo įvertinimo. Kuo šis žibintuvėlis ypatingas?

„Convoy S2+“ yra kiek ilgesnis (šiek tiek daugiau nei 12 cm), tačiau korpuse atsiras vietos tik vienai 18650 standarto baterijai. Ji, deja, taip pat nėra pridedama, tačiau lengvai nusiperkama Lietuvoje iš daugelio parduotuvių. 

„Convoy S2+“ pasižymi moderniu, solidžiu dizainu, kuris neprimena nuotykių ieškotojo įrangos. Jis taip pat turi aliumininį korpusą, kuris nėra atsparus vandeniui, be to neturi teleskopinio lęšio laikiklio, kuris leistų reguliuoti apšvietimo plotą. Gal tai ir nėra didelis trūkumas, nes „Cree XPE Q5“ teleskopinis reguliavimas iš pirkėjų sulaukia tam tikros kritikos. Visgi, „Convoy S2+“ turi labai didelį privalumą.

Visų pirma, „Convoy S2+“ turi kelis režimus. Jie, nors nemažai žmonių juos laiko nereikalingais, gali praversti. Pavyzdžiui, SOS režimas itin pravers pakliuvus į nemalonią situaciją, kuomet reikės informuoti kitus eismo dalyvius ar bandyti per atstumą prisišaukti pagalbos. „Convoy S2+“ taip pat pasižymi kur kas didesniu šviesos srautu, kuris siekia 940 liumenų.

Kai kas šiuos žibintuvėlius naudoja vietoj tradicinių dviračio lempų, o režimų įvairovė leidžia pasirinkti norimą apšvietimo būdą:

Apskritai, „Convoy S2+“ tiesiog atrodo kaip kokybiškesnis žibintuvėlis, kurį labai mėgsta pirkėjai, ir kuris kainuoja visai nedaug - „Convoy S2+“ parduodamas už  €8,58.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(16)
(1)

Komentarai (4)