Stilinga ir labai paprasta interjero detalė, pigiau nei 10€: stalinis laikrodis, kuris rodo ne tik laiką, bet ir datą, santykinę oro drėgmę ir net kambario temperatūrą  (4)

Staliniai laikrodžiai dar visiškai neišėjo iš mados. Taip, jiems pakenkė tai, kad dabar visada su savimi turime laiką rodančius prietaisus - išmaniuosius telefonus. Tačiau staliniai laikrodžiai išliko kaip įdomios interjero detalės ir funkcionalūs prietaisai. Pavyzdžiui, šis įrenginys gali kur kas daugiau nei tik nurodyti laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis laikrodis „Unique Digital LED Alarm Clock“ - tai stilinga interjero detalė. Jis turi ryškų LCD ekraną, juodą rėmelį ir metalizuotus plastikinius mygtukus. Įrenginys stovi ant kojelės, o tai jo išvaizdai suteikia lengvumo. Pirmiausia žiūrint į ekraną į akis krenta laikrodis - galima pasirinkti 12 ar 24 valandų formatą.

Stalinis laikrodis beveik visada stovi ant naktinio stalelio, todėl jis privalo veikti ir kaip žadintuvas. Šis prietaisas leidžia pasirinkti vieną iš 8 skirtingų žadintuvo melodijų, todėl galėsite pabusti pakankamai maloniai. O tada galėsite sužinoti kai kuriuos aplinkos parametrus.

Ekrane išvysite orų prognozę, kambario temperatūrą, santykinę oro drėgmę. Ypač naudinga informacija yra kambaripo temperatūra ir santykinė oro drėgmė - parodo bendrą kambario mikroklimatą, tad galima lengvai nustatyti kylančio diskomforto priežastis - gal reikia įjugnti oro drėkintuvą ar tiesiog pravėdinti kambarį. 

Tikriausiai bus naudinga ir tai, kad rodomas ne tik laikas, bet ir savaitės diena bei data. Iš esmės šis prietaisas yra labai paprastas, tačiau kartais tas paprastumas nėra blogai. 

Pirkėjai gerai vertina šį laikrodį. Gearbest.com portale jis turi surinkęs 4,81 žvaigždutes iš 5, o tarp įvertinimų yra ir lietuviškų apžvalgų. Rašoma, kad šis prietaisas atlieka viską, ko iš jo galima tikėtis. Tačiau orų prognozės yra labai apytikslios - išorinio jutiklio šis prietaisas neturi.

Jis naudoja dvi AAA standarto baterijas - tai visai patogu, nes nebus užimamas kištukinis lizdas. Tačiau prietaiso nugarėlėje yra ir lizdas maitinimo laidui, nors jo pakuotėje ir nerasite.

Visgi, „Unique Digital LED Alarm Clock“ elektroninėje parduotuvėje vadinamas prietaisas yra visai įdomus. Jis gerai atrodo, puikiai veikia, o ir jo suteikiamas patogumas neliks nepastebėtas.

Šis laikrodis kainuoja €7,49.

Jei norite kiek kitokio, šiek tiek rimtesnio laikrodžio/orų stotelės, pažiūrėkite ir į kur kas brangesnį, 30€ kainuojantį „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ laikrodį/žadintuvą, apie kurį jau rašėme

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai (4)