[Žinios trumpai] Ukraina skelbia beprotišką video: Rusijos kariai pradėjo mylėtis ir iš karto gavo bombą (N-18, Video)  (7)

Internete buvo patalpintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota bomba, skriejanti tiesiai į rusų įsibrovėlių galvas, jiems užsiimant lytiniu aktu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Be komentarų. Štai kuo užsiima rašistai kare. O Ukrainos ginkluotosios pajėgos - šaunuoliai, pagavo porą tinkamu momentu“ - rašė kanalo autoriai.

Vaizdo įrašas (18+) apie Rusijos kariškių lytinius santykius su netikėta pabaiga pasiekiamas nuorodoje.

Iš viršaus, ant meilės ištroškusių okupantų, buvo numesta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bomba, po kurios jie krito ir nepakilo. Manoma, bomba buvo numesta iš drono.

Rusija, kaip vieną iš priežasčių, paskatinusių karą su Ukraina, įvardijo kovą su Vakarų vertybių įtaka. O per aštuonerius kraujo praliejimo metus, Rusijos Federacijos atstovai ne kartą pabrėžė, kad kovoja prieš LGBT asmenis.

 

Kaip matoma iš vaizdo įrašo, karą prieš netradicinės seksualinės orientacijos atstovus, Rusija jau pralaimėjo, nes jos kariai vyrai mielai santykiauja vieni su kitais. Tolimesniame etape, ji bus nugalėta kare su Ukraina.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(209)
(14)
(195)

Komentarai (7)