[Žinios trumpai] „Rusija gali būti padalinta į 3 dalis arba teks sugrąžinti visas okupuotas teritorijas, net ir Kaliningradą“  (11)

Žvalgybos vadovas kalbėjo apie du karo su Rusija pabaigos scenarijus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kirilas Budanovas mato du karo su Rusijos Federacija pabaigos scenarijus – Rusijos Federacijos padalijimą ir vadovybės pasikeitimą.

Apie tai jis kalbėjo interviu žurnalui „New Times“.

Pirmasis yra Rusijos padalijimas į tris ar daugiau dalių. O antrasis – santykinis Rusijos Federacijos teritorinio vientisumo išsaugojimas pasikeitus šalies vadovybei.

Anot jo, antruoju atveju naujasis vadovas sakys, kad Rusijos Federacija su visais šiais procesais neturi nieko bendra, Putinas buvo ligotas diktatorius, o šalis čia niekuo nesusijusi. Tada Rusija atsisakys visų savo užimamų teritorijų – nuo ​​Japonijos salų iki Vokietijai priklausančio Koenigsbergo (Kaliningrado).

„Čia yra du būdai. Dauguma karinės-politinės Rusijos vadovybės tai žino. Ir todėl yra tiek daug bandymų užmegzti dialogą su Vakarų pasauliu, nepaisant oficialios retorikos, kurią jie visi naudoja. Tačiau neoficialiai yra visiškai kitaip: jie bijo prarasti savo turtą. Ir jie supranta, kuo jiems tai labai greitai baigsis“, – kalbėjo Budanovas.

 

GUR vadovas išreiškė įsitikinimą, kad Ukraina laimės.

„Ar palikti jam (Putinui – red.) traukimosi kelią – viena iš strategijų, bet tai beveik nerealu. Jis yra karo nusikaltėlis visam pasauliui. Tai jo pabaiga, jis įvedė save į aklavietę“ – pridūrė Budanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(220)
(10)
(210)

Komentarai (11)