Netikėta Charkivo puolimo pasekmė - Rusija neturi kur dėtis, dalis Mariupolio „Azovo“ paleista iš nelaisvės! (Foto, Video)  ()

„Pagaliau pavyko sugrąžinti dar vieną Mariupolio gynėjų dalį, tarp jų ir „Azovo“ pulko kovotojus. Šiąnakt įvyko mainai, kurių ilgai laukėme“: „Azovo“ vadas Maksimas Žorinas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-22 Netikėta Charkivo puolimo pasekmė - Rusija neturi kur dėtis, dalis Mariupolio „Azovo“ paleista iš nelaisvės! (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvyko apsikeitimas karo belaisviais, jo metu į Ukrainą grąžinta Mariupolio gynėjų grupė, įskaitant „Azovo“ pulko kovotojus.

Informaciją patvirtino „Azovo“ vadas Maksimas Žorinas:

„Pagaliau pavyko sugrąžinti dar vieną Mariupolio gynėjų dalį, tarp jų ir „Azovo“ pulko kovotojus. Šiąnakt įvyko mainai, kurių ilgai laukėme“.

 

Sprendžiant iš nuotraukų, mainų metu buvo paleista medikė Jekaterina Poliščiuk -  Ptaška iš „Azovostal“, medikė Mariana Mamonova, Mariupolio patrulių policijos vadas Michailas Veršininas, 36-osios brigados vyresnysis pareigūnas, jūrų pėstininkas Michailas Dianovas, Sviatoslavas. Jermolovas ir kt.

Į mainus taip pat buvo įtraukti užsienio kariai, kovoję Ukrainos pusėje, įskaitant JAV, Saudo Arabijos ir JK atstovus. Aukščiausiosios Rados deputatas Oleksijus Gončarenka paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje paleisti Mariupolio gynėjai buvo išvežti į Ukrainą.

„Mašinų labai daug. Laukiame daugiau naujienų ir laikome kumščius už savo Didvyrius", – „Telegram“ kanale rašė liaudies deputatas.

 

Jis įsitinęs, kad „Azovo“ paleidimas yra sėkmingo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsakomojo puolimo Charkivo srityje rezultatas.

„Įsivaizduojate, kiek jų paėmėme į nelaisvę Charkivo srityje? Vos prieš porą mėnesių Rusija net nenorėjo girdėti apie tokius mainus. Dabar girdi, Rusija pralaimi mūsų akyse“, – pareiškė Gončarenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: