[Žinios trumpai] Nuo šventiko iki Kalėdų Senio: į nelaisvę patekęs „šventiškas“ rusų kovotojas tapo tikra interneto legenda (Foto)  (4)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau naikina „vagneriečius“ Bachmuto kryptimi, tačiau kai kurie pasiduoda patys, o jų išvaizda gana apgailėtina ir juokinga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš tokių atvejų įvyko neseniai, kai internete pasklido nuotrauka, kurioje užfiksuotas kovoje apdegęs ir kažkodėl folija aptrauktas pagautas „vagnerietis“.

Kovotojo nuotraukas savo „Twitter“ puslapyje paskelbė Anatolijus Štefanas.

Jis iš karto paprašė pakomentuoti nuotrauką.

Tokiais neįprastais „drabužiais“ gyventojas iš tiesų atrodo kaip Kalėdų Senelis, taip pat kaip kunigas su sutana. Jo akyse galima įžvelgti sutrikimą ir dezorientaciją. Gali būti, kad jis svarsto, ar patekęs į mainų sąrašą negaus plaktuku per galvą.

 

Ant kairės rankos jis turi tatuiruotę. Neatmetama galimybė, kad tai buvo kalinys, kurį užverbavo.

Bachmuto kryptimi vykstančiuose mūšiuose daugiausiai kaunasi „vagneriečiai“ ir „mobikai“ iš Luhansko Liaudies Respublikos. Puolimo grupes sudaro „Vagnerio“ kaliniai.

 

Dieną prieš tai ukrainiečių gynėjas internete paskelbė, kad per kitą Bachmuto šturmą priešas neteko trijų tankų, dviejų pėstininkų kovos mašinų ir kuopos karių. Ukrainos ginkluotosios pajėgos nustojo skaičiuoti net išpuolių prieš jų pozicijas skaičių. Priešas negaili savo vyrų.

Rusė Julija Klimenko savo socialinio tinklo puslapyje pranešė, kad jos vyras prisijungė prie „Vagner“ ir išvyko į frontą netoli Bachmuto. Jau mėnesį su juo nepavyksta susisiekti, o neseniai buvo pranešta, kad jis buvo likviduotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(60)
(1)
(59)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: