[Žinios trumpai] Rusija išsigando pasekmių: Putinas įsakė sunaikinti bet kokius savo kariuomenės nusikaltimų Ukrainoje įrodymus  ()

Po tarptautinio atgarsio apie ukrainiečių tautos genocidą Bučoje, Kijevo srityje, Rusijos kariuomenė Ukrainoje pradėjo naudoti mobiliuosius krematoriumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Ukrainos žvalgybos agentūra.

Mariupolyje užregistruota 13 mobiliųjų krematoriumų, kurie valo gatves nuo žuvusių civilių gyventojų kūnų. Okupantai stengiasi nustatyti visus galimus žiaurumų įkalčius, pasitelkdami filtravimo stovyklas, ir juos sunaikinti.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6228

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Ukrainos karinė žvalgyba ne kartą užfiksavo, kad Černigovo regione yra naudojami mobilieji krematoriumai. Buvo užfiksuota, kad priešas Novoaidare, Luhansko srityje, eksploatuoja būtent tokią priemonę.

Be to, Rusijos ginkluotosios pajėgos taip pat naudoja mobiliuosius krematoriumus savo pačių karių kūnams naikinti, kad nuslėptų tikrąjį žuvusių per užpuolį skaičių ir neturėtų mokėti išmokų žuvusių rusų šeimoms.

 

„Rusijos kariuomenės veiksmai atitinka „genocido“ apibrėžimą pagal Konvenciją dėl kelio užkirtimo genocidui ir baudimo už jį bei Tarptautinio Baudžiamojo Teismo Romos statuto 6 straipsnį. Rusijos vadovybė ir toliau bandys nuslėpti savo karo nusikaltimų Ukrainoje faktus“, – sakoma Ukrainos žvalgybos pareiškime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()