[Žinios trumpai] JAV didžiulė banga – Kongreso politikai imasi iniciatyvos, nori suteikti Ukrainai pačius moderniausius ginklus  (2)

Jungtinės Valstijos nori užtikrinti, kad ukrainiečiai turėtų viską, ko reikia karui laimėti. Vašingtonas svarsto galimybę aprūpinti Ukrainą modernesniais ginklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Kongreso narys Jasonas Crowe, remiantis „Interfax-Ukraine“.

„Su prezidentu Zelenskiu ir aukščiausiais pareigūnais aptarėme, kaip tai padaryti geriausiai, kaip toliau tieksime amuniciją, kurą ir ginklus, ką reikia keisti, teikiant paramą. Kalbėjome apie naujų bei modernesnių ginklų tiekimą. Aptarėme ir tai, kad suteiksime Ukrainos kariams apmokymus kaip naudotis naujomis sistemomis ir ginklais“, – sakė Crowe sekmadienį per spaudos konferenciją Žešuve po savo vizito Ukrainoje.

Jis pažymėjo, kad ukrainiečiai įrodė, jog su palaikymu gali laimėti.

„Aš atvykau į Žvalgybos komiteto ir Ginkluotųjų pajėgų komiteto posėdį, sutelkdamas dėmesį į tris sritis: ginklus, ginklus ir dar kartą ginklus. Turime užtikrinti, kad ukrainiečiai turėtų viską, ko reikia laimėti. Ką matėme per pastaruosius du mėnesius? Jų įniršį, stiprų pasididžiavimą, sugebėjimą kovoti ir laimėti, jei jie turi paramą“, – sakė Crowe.

 

Kongreso narys patikslino, kad tolesnė JAV parama bus orientuota į tolimojo nuotolio artileriją, pažangesnius bepiločius orlaivius, kontrartilerijos sistemas ir dalykus, kurie padės ukrainiečiams kovoti dideliais atstumais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(62)
(0)
(62)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: